Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeste vetsi uchylarna nez prvni dil. Z prvniho dilu se vratil jen nekdo, nastesti ty zasadnejsi postavy zustaly, plus v mini rolicce pribil genialni James Woods. Jinak film je zas paradni parodie reklam, filmu a znamejch scen, obohacena o nejaky ty nechutnosti a pekelne dementni postavy. Necekejte ani sekundu neceho inteligentniho, proste naprosto idiotskou a skvelou parodii a budete se skvele bavit jako ja a to uz sem na to cumel asi po paty. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nebylo zas tak špatné pokračování. I když velmi přibylo nechutných scén, přesto to bylo koukatelné a bylo tam i několik velmi vtipných scén, které mě dokázaly nahlas rozesmát. Takže pokud budu hodnotit z pohledu mě jako diváka, tak to byla průměrná parodie, která má silné i slabé chvilky, ale na kterou rozhodně stojí za to kouknout. Herci mají mnohdy velmi vtipné výrazy, a i to pomáhá ke rozesmívání (viz skupina černochů a jejich výrazy, že umřou). Prostě ač je tento film mnohými odsuzovaný, já ho považuji za zdařilý a uděluji tři hvězdičky, protože jsem se opravdu místy i bavil. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je to už jenom série vulgarit, hnusáren a totálně nekorektního humoru, založeného na posmívání se lidem s různými vadami. Citace pro představu: Buddy: "Jsi v pořádku?" - vozíčkář Dwight: "Necítím nohy. Ááááááh! Necítím nohy." - Buddy: "Tos necítil nikdy." - vozíčkář Dwight: "Jdi do hajzlu." ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Film od odpadu zachraňuje pouze scéna vymítání a Anna Faris. První díl byl omnoho zábavnější než tenhle. Spousta vtípků je podáno takovým způsobem, že to vypadá, jakoby autoři chtěli diváka k zasmání donutit. James Woods svou roli zahrál perfektně, ale proč zde musí hrát i Tim Curry je mi záhadou. Jeho hraní není vůbec zábavné. O hereckém výkonu Tori Spellingové se raději ani zmiňovat nebudu. Prostě a jednoduše nezábavná parodie. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na jedničce se mi moc nezdálo, že parodovala zrovna Vřískot, protože ten sám o sobě paroduje hororový žánr a chytře využívá zaběhlá klišé. To Zámek hrůzy by si to už zasloužil. Tady jde jen o to jestli je to vůbec potřeba, protože ten film je sám o sobě dobrá šaškárna. Scary movie 2 začíná velice nechutnou parodií (To, že jsou Wayansové prasata, mi bylo jasné už od prvního dílu) na Vymítače ďábla, kde se k mému zděšení objevil v roli kněze James Woods (Fakt to má za potřebí?) a v podobně fekálním duchu (Fóry se sluhou-kriplem atd.) film běží až do konce. Přesto jsem se párkrát zasmál (např. Když obrovská kytička travky vykouří svého uživatele). Za těch pár povedených fórů dávám 2* a jednu přihazuju navrch za krásnou Kathleen Robertson. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Ve filmu můžeme vidět spoustu odkazů na číslo 69 – jakožto známou polohu při pohlavním styku. Divák si všimne například čísla taxíku 069. Na mapě je jedna z cest označená jako Route 69. Tričko, ve kterém spí Alex (Tori Spelling), má na sobě číslo 69. Hned pár vteřin poté vidíme kalendář s datem pátek 23. (69 děleno 3 je 23). (dejv997)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama