Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Rok 2140. Hrozný virus vyhladil 99,9 % mužské populace planety. Nyní téměř všechny ženy na Zemi žijí v high-tech ekologických osadách daleko od velkých měst s obnovitelnou energií, možnostmi dělat, co chtějí, včetně vědy a biohackingu, jógy a seberozvoje. A přeživší muži jsou nuceni buď degradovat, žít na zbytcích bývalé civilizace, nebo se stát „udržovanými ženami“. Reprodukce nyní probíhá pomocí umělého oplodnění a v novém světě se rodí pouze dívky. (dablik35)

(více)

Recenze (5)

FortKnox 

všechny recenze uživatele

První série nemá chybu, druhá už je viditelně slabší. Užívejte si sexistického humoru, politické korektností a Rusek bez podprsenky. ()

wauhells 

všechny recenze uživatele

Toto dílko je naprosto neotřelé a ruský způsob humoru je fakt svérázný. Je to i docela výstižné, jak může dopadnout svět Greendealu i s Gretou...spousta pasáží je přesně poplatná na současnou, v mnoha směrech úplně pitomou dobu. Od chlastu, perverze, sexu až po přemrštěnou a nesmyslnou ochranu "Nového světa". A také jak může skončit přehnaně podlézavá politická korektnost, směrem nejen k genderu. Naprosto neuvěřitelná je scénka, kde lidé chodí prdět do speciálních kabinek, které jsou rozmístěné venku , aby svými pšouky nepoškozovali životní prostředí! OMFG!! Velmi dobře se tady vyřádili designéři, exteriéry i interiéry jsou skvělé, ale ještě lepší jsou kostýmy, které výstižně dokreslují povahy postav a u dívek citlivě a nikoliv bombasticky zvýrazňují erotično... Připomíná to svým způsobem Sexmisi, ale je zde navíc jako bonus nejen spousta krásných dívek. Rozhodně nejsem zklamán, i když mám raději svižnější tempo. Tak snad jsem nenapsal spoiler. A děkuji Piorunovi za české titulky. Cca v polovině roku 2024 by měla spatřit světlo světa třetí série. ()

ReisRyos 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem si nebyl jistý jestli se dívám na parodii nebo ne. Seriál je tak trochu šílenost ad absurdum. ()

Reklama

augustin43 

všechny recenze uživatele

je to nápadité, vtipné a nikdy jsem nic podobného od Rusů neviděl. Exteriéry, výprava vynikající,  střízlivá vkusná, nápaditá. Dnes takový seriál působí jak z jiné planety. ()

Reklama

Reklama