Alexander MackendrickKamera:
Philip H. LathropHudba:
Vic MizzyHrají:
Tony Curtis, Claudia Cardinale, Robert Webber, Joanna Barnes, Sharon Tate, Dub Taylor, David Draper, Mort Sahl, Reg Lewis, Jim Backus, Gilbert Green (více)Obsahy(1)
Americká komedie, která zobrazuje americký sen, tak jak vypadal v šedesátých letech: mládí, krása, peníze a sex v Jižní Kalifornii. Newyorský turista Carlo Cofield (Tony Curtis) to vše objevuje na jedné pláži ve společnosti krásné Malibu (Sharon Tate). (Morien)
Dost slabý film, který drží nad vodou sympatický Tony Curtis. Vtipných momentů je v této scénářem nepolíbené sex comedy s prvky beach party filmu jen poskrovnu. I když mám jinak v oblibě rozpustilost a spontánnost šedesátkových filmů, čeho je moc, toho je příliš. Nemohu si pomoci, ale poněkud neumětelsky sestříhané pasáže z pláže (jimž dominuje Sharon Tate na trampolíně) evokují svým pojetím propagační film z Německa třicátých let lákající k rekreaci na Rujáně. Celkově vzato: za mě palec dolů, 30 %, nechci vidět znovu. [viděno v dubnu 2021 | komentář #16] ()
Sedesata leta, California,zensky, hippies,volna laska :) muscle beach...tam bych chtel zit! Kulturisticky sampion a znama tvar tohoto sportu Dave Draper ve vedlejsi rolicce. ()
V tv uváděn pod názvem Nedělejte zmatek. ()
Milá, nenáročná, místy lehce hloupá komedie....ale mnohem lepší než spousta současných komedií...plus příjemná atmosféra Kalifornie 60.let, slunce, moře, hezká těla.... ()
Bezstarostné šesťdesiatkové matro. Kalifornia, pláže, kulturisti... Tony Curtis vtedy točil podobné kusy ako na bežiacom páse a je v roli chlápka, ktorý sa zapletie medzi pracháčov a ženštiny, jak ryba vo vode. Ku koncu tomu dochádza dych, ale Lathrop vojíždí kamerou Sharon Tate tak mohutne, že im to odpustíte. ()
- Postava Malibu (Sharon Tate) inspirovala vytvoření panenky Malibu Barbie. (andrew88)