Reklama

Reklama

Medvěd

(seriál)
  • USA The Bear (více)
Trailer 2
USA, (2022–2025), 23 h 13 min (Minutáž: 20–67 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Mladý šéfkuchař Carmy se zkušenostmi z lepších restaurací se vrací do Chicaga, kde má vést rodinnou prodejnu sendvičů. Snaží se změnit k lepšímu prodejnu i sebe samotného a musí pracovat s neotesaným kuchyňským personálem, který se nakonec stane jeho druhou rodinou. (Disney+)

Recenze uživatele Batahst8 k tomuto seriálu (2)

Ryby (2023) (S02E06) 

Nejlepší herecký koncert za posledních cca 10 let, všichni herci podávají životní výkon. ()

Série 3 (2024) (S03) 

9/10. Jeden z nejlepších seriálů posledních let je zpátky. A povedlo se mu navázat na takřka bezchybnou druhou sérii? Ano, s naprostým klidem můžu říct, že se to Christopheru Storerovi povedlo, i když tentokrát na to jde trošičku jinak. Tvůrci se rozhodli na maximum zpomalit a pomalými krůčky pitvat psychologii ústředních postav a traumat, jenž je v životě provází a ničí do úplného maxima. Dějový posun tak není velký, ale mě to fakt nevadilo, já jsem si zkrátka užíval (protrpěl) ty momenty, kdy se každou vteřinu mohlo něco posrat a když se něco posralo, tak na to přišel ještě větší průser. Jako, ty pííííčo. A to jsem tu ještě nic nenapsal o té dechberoucí filmařské stránce, která díky fenomenální kameře, mistrovském střihu a excelentním soundtracku povyšuje už tak super seriál na zcela jinačí úroveň. Herci jsou opět všichni do jednoho špičkový a hrají na hranici svých možností. Tenhle seriál napsal sám život, melancholické tornádo, jenž vás na začátku pohltí a na konci vyplivne úplně rozebrané, kdy jediné co si budete říkat je: Je slovo Omlouvám se, tak težké vyslovit někomu komu jste ublížili. A pak vám dojde, že Ano. ()

Související novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (více)

Reklama

Reklama