Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alison (Anne Hathaway) má vše na co si vzpomene. Stále víc ji ale fascinuje pouliční životní styl a hip-hopová kultura. Spolu se svou kamarádkou Emily se začnou přátelit se členy pouličního gangu. Velmi rychle narazí a uvědomí si, že i nevinný čin může mít vážné následky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

numi 

všechny recenze uživatele

V první řadě Anne Hathaway. Tahle holka asi udělá kariéru. Jinak je Havoc jakousi studií americké zbohatlické mládeže, která hledá únik ze svých zazobaných škol a ještě zazobanějších domovů. A hledá jej na samotném okraji Los Angeles. V chudobných ghettech mezi členy pouličních gangů, kteří do jejich nudně pustého a osamělého života napumpují plné obrátky. Většinou díky dvojitým panákům čehokoli, půlgramu tohohle nebo cigaretky támhletoho. Takhle vypadá první hodinka a je to nuda k uzoufání. Ale je to nutné zlo, které staví základy docela slušnému závěru, který jakoby mávnutím zázračnou hůlkou Harryho Pottera nabere neuvěřitelně na obrátkách a na zajímavosti. Určitě by šlo první hodinku sestříhat a druhou naopak rozvinout, ale to by taky šlo obsadit pár hvězd, zaplatit režiséra "zlatokopa" a nacpat milióny do propagace. Havoc zůstává jinde a sluší mu to tam. Tři a půl. [červenec 2006] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ustojí znuděná skupinka kalifornských studentů reálnou konfrontaci s pouličním stylem života? Ambiciózní sonda do neukotveného života amerických náctiletých hojně oceňované New Yorské dokumentaristky Barbary Kopple bohužel na rozdíl od jejich Oscary obtěžkaných dokumentů vstoupí do filmové historie pouze jako ten film, kde Anne Hathaway a Bijou Phillips ukazují, čím je bůh obdaroval na horní polovině těla (což bude některým divákům zajisté stačit)! ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

O tomtéž co Třináctka a Šikana. Trochu i jako Šílená/Krásný, ale hodně na drsno. Forma by se rozhodně dala vylepšit a herecké výkony rovněž, ale já jsem jakštakš spokojen, hlavně díky ústřední postavě zkažené feťácké sexy mršky v podání bývalé princezny Anne Hathaway, která se snaží hrát náležitě vyzývavě a nestydí se ani svlékat. Krátký ostrý příběh, nějakou hlubší studii americké teen generace jsem v tomto osobně nehledal. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

První film, ve kterém působí Anne Hathaway sexy! A tím veškeré klady téhle vykonstruované mrdky končí. 2 zazobané mladé čubky mají dost pozlátka a začnou koketovat s mexickýma rádoby-gangsterama. Když při jedné party dojde na šoupání, Anne se cukne, kdežto kámoška se rozšoupne a dá si rovnou gangbang. Bohužel během toho zjistí, že se jí to vlastně nelíbí... ty poctivé mexické chlapce samozřejmě obviní ze znásilnění, i když to nána sama chtěla. Zbytek si domyslí i choromyslní. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Alison (Anne Hathaway) a jeji kamaradka Emily jsou znudene, bohate a snobske dospivajici americanky. Nenapadne je nic lepsiho, nez si trosku zvysit hladinu adrenalinu a povyrazit si mimo svoje bohate baracky. Tim pravym mistem se stavaji ulice ovladane poulicnim gangem. Behem chlastani a laskovani z cleny gangu prichazi na sex. Alison odmitne, nacez jeji kamaradka je povolna cemukoliv, coz je zpusobeno premiry alkoholu v jeji krvi. Nejvetsi prusvih nastava ve chvili, kdyz rodice Emily uvedomi policii o jejim domnelem znasilneni v prubehu zmineho vecirku. Cely poklidny svet milych kamaradek se hrouti a ukazuje sve stinne momenty. Dalsi z dramat ve velmi drsnem kabatu, ktere ma zobrazit zkazenost americke mladeze dneska. 70% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Tobyho (Mike Vogel) moč z jeho kalhot mezi jednotlivými záběry mizí. (fraktal)
  • Film je věnován Jessice Kaplan, která v spadla s malým letadlem pilotovaným jejím strýcem v LA ve věku 24, těsně před začátkem natáčení 6. června 2003. (fraktal)

Reklama

Reklama