Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jedna z mála, kdo se rád kouká na filmy s Hilary. :-) Není to žádná oslnivá herečka, snad ani zpěvačka, ale já ji mám prostě ráda. Baví mě ty lehce přihlouplé filmy o mladých, s mladýma a romatikou. Tenhle film mě pobavil i rozbrečel. Je to příběh o holce, která ráda zpívá. Po cestě z koncertu ztratí bratra, který ji ve zpěvu podporoval. Vlastně díky němu se dostane na letní akademii. A tady začíná příběh, který je plný písniček, hudby, lásky, nenávisti... Takže ode mě má 4 hvězdy. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není ovlivněno pouze hezkou tvářičkou H.Duff, dějovou zápletkou a obstojnou hudbou. Je ovlivněno také myšlenkou, kterou by si měl každý člověk z tohoto příběhu vzít. Tj. pokud něco miluješ, jdi si za tím, protože je důležité mít vždy dobrý pocit z toho děláš a věř tomu, že lidé poznají, když něco děláš z láskou. Slabší, ale 4. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten typ filmu, u kterýho soptím, trpím a stávám se nepříčetným. Stupidita od začátku do konce. Otec se chová jako kretén, matka radši nic neříká, dcera je neskutečná naivka a brácha má všechno na háku. Dochází k neskutečným situacím, např. 16 letá dcera říká: "Ještě nikdy jsem tátovi nelhala!", nebo otec dá synovi domácí vězení, jen co syn odmaturoval, kvůli naprosté banálnosti. Dceru vezmou na hudební konzervatoř, kde jsou všichni úplní virtuozové, zatímco ona nic neumí... atd. Takových šíleností je tam spousta. Je to nezáživné, hloupé a 100x omleté klišé, při kterém jsem hned několikrát odhadl, co bude následovat za scénu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. Fly (Hilary Duff) ,2. Home (Three Days Grace) ,3. Walking On Sunshine (Katrina) ,4. Change In My Condition (Keegan) ,5. Jericho (Hilary Duff) ,6. Are You Ready (Three Days Grace) ,7. We Might As Well Be Strangers (Keane) ,8. Play It Loud (MxPx) ,9. Someone's Watching Over Me (Hilary Duff) ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Základní ingrediencí tohoto snímku je touha po splnění snu, okořeněno smrtí bratra a zamícháno s otcovým přehnaným opatrováním, dezertem je první láska a servírujeme pěkně nazdobeno a podepsáno Hilary Duff. Dlouho jsem hledala podobný film a konečně jsem ho našla. Přesto si kladu otázku, jak dlouho bude moci herečka hrát svoje role. Mládí není na věky a čeká ji potom herecká budoucnost? Dokáže se předvézt v komplikovanější roli anebo ji v budoucnosti profesionální ochutnávači pošlou do zapomenutí nadějných avšak nedotažených receptů? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Námět filmu pochází z hlavy Mitche Rottera, který je viceprezidentem sekce soundtracků ve studiu New Line. (imro)
  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)

Reklama

Reklama