Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Fletcher (Hilary Duff - Dvanáct do tuctu, Slez ze stromu) je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku. Ve vedlejších rolích se objeví John Corbett (Moje tlustá řecká svatba), Oliver James (Co ta holka chce), Rebecca De Mornay (Identita) a David Keith (Ponorka U-571). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

jane1106 

všechny recenze uživatele

Raise Your Voice... pěkné, ale který mají na mysli? Že by to kvíkání, co zde Hilary předvedla? To je na můj vkus tedy žalostně málo! Hlas, který by neprošel snad žádnou světovou soutěží talentů však na ,,nejlepší americké hudební škole" obdivuje zarostlý a břichatý pedagog v podání John Corbetta, který již od začátku ví, že TA HOLKA má prostě talent jako nikdo jiný! A své přesvědčení založil na nahrávce jejího domácího ,,vystoupení" s hřebenem před zrcadlem! Zda se ten talent nakonec podařilo vykřesat nevím, neboť závěrečné vystoupení jsem už psychicky nevydržela a odešla od obrazovky. Troufám si však tvrdit, že si závěr dokážu tipnout správně.:) Jinak co si budeme povídat, klišé, klišé, klišé - takových filmů tu bylo, je a bude vždycky dostatek. A upřímně řečeno, toto ještě nebyl nejhorší exemplář. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není ovlivněno pouze hezkou tvářičkou H.Duff, dějovou zápletkou a obstojnou hudbou. Je ovlivněno také myšlenkou, kterou by si měl každý člověk z tohoto příběhu vzít. Tj. pokud něco miluješ, jdi si za tím, protože je důležité mít vždy dobrý pocit z toho děláš a věř tomu, že lidé poznají, když něco děláš z láskou. Slabší, ale 4. ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl asi stokrát, ale pokaždý se jmenoval jinak. Je to tak absolutně průměrnej průměr, že nemá daleko k odpadu. Při ukázkách jsem si říkal, že se jenom pletu a bude to mít nápad. Tak mladý a tak hloupý jsem. Už od začátku jsem věděl, co se stane, jenom jsem musel počkat asi 15 minut, abych si doplnil postavy do jednotlivých osudů. Trefil jsem se. Takže celkem vzato - naprosto předvídatelný film, který ničím nepřekvapí. Jděte se radši dívat, jak schne barva. 1* dávám jakožto příznivec klasické hudby za krátké ukázky různých skladeb. Vy ostatní ji klidně odečtěte. ()

nikushaa 

všechny recenze uživatele

Vždy som si vravela, že sa mi tento film nepáči. Ale vždy, keď naň narazím, tak ho už proste musím dopozerať. Je to síce len ďalšia americká kravina, akých je ešte asi milión, ale myšlienku má celkom peknú a pravdivú - nech sa stane čokoľvek, človek by sa nemal vzdávať svojich cieľov a spraviť všetko preto, aby ich dosiahol. Samozrejme predvídateľný dej a klasický happy-end nesmú chýbať, ale aj tak musím dať až 3* :) ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Kurvááá, jak já nesnáším, když má hlavní hrdina/hrdinka celou dobu výraz "umučení krista"! Tento terminus technikus se stává poslední dobou absolutně všudypřítomným fenoménem. To na těch zajebaných hereckých školách nedokážou naučit něco přirozenějšího než téměř hmatatelně ublíženeckou grimasu? Jděte se bodnout, režisér, který tohle pustí je samozřejmý idiot! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • 15-milionový teenagerský snímek vydělal za první víkend (8. – 10.10.) promítání v USA 4 mil. dolarů a celkový obrat se pak vyšplhal na 10,4 milionu. (imro)
  • Hillary Duff byla za Nikdy to nevzdávej! a zároveň také za Moderní popelka (r. Mark Rosman) nominovaná na Zlatou malinu. Za oba snímky získala také cenu Blimp na Kid’s Choice Awards. (imro)
  • Pro scénáristu Sama Schreibera byl snímek debutem na poli celovečerního filmu. (imro)

Reklama

Reklama