Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Connor a Murphy MacManusovi se i se svým otcem přestěhovali do tichého a mírumilovného Irska, kde odříznuti od moderních technologií žijí tiše a mírumilovně už osm let. Když se k nim ale donese, že jejich starý známý, katolický kněz, byl zabit Bostonskou mafií a že právě oni jsou z onoho ostudného činu podezřelí, vydají se Svatí zpět do Bostonu a v jejich krvavých šlépějích s nimi přichází pomsta. (Film+)

(více)

Recenze (443)

Kaka 

všechny recenze uživatele

To byly časy, kdy ještě komiksovou látku neuměli točit komiksově. Mít to dneska estetiku temnějšího Marvelu, nebo normalní DC, mohla by to být petarda. Takhle mají Saints trochu fuckujícího Richieho a trochu užvaněného Tarantina s místy solidní scénáristickou ekvilibristikou, avšak nic víc. Některé zajímavé momenty nedokážou přebít totální estetický chaos a zmatečný režijní rukopis. Moc by mě zajímalo, kdyby někdo přišel s remakem, protože tahle látka má potenciál. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bowling for Boston pro mladé křesťany.. Strašně rád bych hodnotil lépe, ale nejde to. Duffy tápe v dialozích, sebeurčujícím stylu i vypointování scén, zatmívačky jsou otravné a ani jedna postava nevzbuzuje sympatie (byť třeba zvrhlým způsobem). Výjimkou je možná Dafoe, obzvláště když formuje kolegu policistu na zaměstnance v oblasti cateringu, ale potenciál je něco, čím by se ve filmech podobného ražení nemělo mrhat. U závěrečné snahy o významový přesah jsem se nad dezinsekcí metropole Nové Anglie od Rusů a italských švábů už jen pobaveně pokřižoval.. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z najoriginálnejších snímkov za posledných pár rokov, čo sa žánru akčnej komédie týka. Veľmi prekvapivé spracovanie, skvelá nadsádzka a vsadené gagy. Sčasti mi film pripomínal akýsi spracovaný comics. Veľmi ma výberom role prekvapil Dafoe, no ešte viac ma zaujal, mnou tak neobľúbený (mladý Indy), no tu kvalitný Sean Patrick Flanery. Rád by som videl pokračovanie. 85%. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Výborná akční jízda, která srší vtipem na všechny strany. Skvěle napsaná i zahraná je nejenom role Willema Dafoa, ale i bratří a "balíčkáře". Z obrazovky po celou stopáž utíká do éteru tak hutná atmosféra, že se astmatikům a lidem s dýchacími obtížemi může přítížit. P.S. Billyho Connollyho jsem opravdu nepoznal:)) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $30,471Tržby Celosvetovo $411,874Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,555,783 //počet predaných kusov 244,701Tržby za predaj DVD v USA $16,951,597 //počet predaných kusov 317,228║ veľké ale veľké prekvapenie, dokonalý akčný úlet, obsadenie na jednotku, každá hláška či dialóg tu má svoje miesto, scénky vypiplané k dokonalosti, tak Guy Ritchie má konkurenciu a riadnu /100%/ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (30)

  • V poslední scéně u soudu, když Connor a Murphy začínají proslov větou "Now you will receive us...", je ve skutečnosti tato fráze podobná s mottem speciální jednotky SWAT. Jen místo "you will see my team" zakončí řeč "you will see we three". (Chatterer)
  • Vincenza Lipazziho si ve filmu zahrál Ron Jeremy a jako tanečnice se objeví Jeanna Fine. Oba jsou známí herci z porno filmů. (FilmFan24)
  • Kostel, kde se Connor a Murphy účastní mše, není katolický kostel, ale protestantský Church of the Covenant. (Chatterer)

Reklama

Reklama