Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (527)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Wicked! 3,5* Scenár je hlúpučký schválne, teda aspoň ja si myslím, že jeho klišovitosť je výsmechom tonám rovnakých scenárov tváriacich sa vážne, ibaže oblieka žlté rúcho a prízemným humorom si uťahuje hlavne sám zo seba. A aj keď druhá polovica naozaj stráca tempo, zabávala som sa nahlas a dobre. Je to proste film podľa Aliho, od Aliho a ušitý pre Aliho. Úžasne ma prekvapil Martin Freeman (ktorého som zaregistrovala až v Stopárovom sprievodcovi). Tu po boku Aliho žiaril ako slang a zvukové efekty chrliaci "brotha" a na ňom som sa v prvej polovici filmu smiala najviac. Jeho seriózna britská tvár v kombinácii s týmto výkonom je zabiják :-D Wicked! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet £5miliónovTržby Celosvetovo $25,600,000Sacha Baron Cohen je fakt niečo, na Angličana fakt moc nadaný komik, vydarene zosmiešňujúci všetko čo mu príde do cesty, hlavne si berie na paškál Americký spôsob života v čom sa fakt moc vyžíva a príde rada aj na Matrixovú akciu, čo je, moc, moc, fajne. /80%/ ()

Reklama

Adman 

všechny recenze uživatele

Nabitý, šťavnatý, šílený a ujetý. Musím říct, že jsem se opravdu smál. Vyniající parodie na co si jen vzpomenete. Americké gangy spolu válčí, Ali G - crazy hip-hop nigga se dostává do politiky a všude kam jen vkročí vzbuzuje rozruch. Hlavně aby vobjel každou roštěnu co se na ni podívá a žil s re5pectem. Hraje tu taky malinkatou dvojroli s Kazachstáncem Boratem, se kterým o 4 roky později taky natočí snímek k smíchy potrhání se. Ovšem musí se vždy divák naladit na tu jeho správnou vlnu. Vůbec bych se nevidil, kdyby to dost lidem, obzvláště starším, připadalo hnusné, nechutné, odporné a s čímž třeba souhlasím i já (občas) přehnané. Má svůj osobitý a nezaměnitelný styl. O tom není pochyb. Vyvolává rozporuplné reakce všude tam, kde se jen ukáže. Každý by si na tohoto člověka měl udělat názor sám. Já se přikláním určitě spíš k ano, než naopak. Ve výsledku se jedná o super show. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Někdo řekne, že je to kravina, ale na tomhle filmu je vidět, že Sacha Baron Cohen není jen nějaký debil, který se pitvoří, ale ty jeho vtipy mají smysl. Ano, jasně, že je to místy hodně ujeté, jenže stejně budete mít pocit, že se vám snaží něco říct. I když ve filmu vystupuje jako největší idiot, nakonec to není on, kdo je ten největší hajzl. Některé scény baví pořád. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dost dobre, zo zaciatku som mal obavy lebo som si nevedel predstavit ako prevedu svet ali g-ho na filmove platno, ale pravdupovediac dopadlo to celkom slusne. i ked je jasne ze vysumelo dost povodnej komiky ktorou je ali g povestny (konfrontacia "bieleho tupeho rapera" so skutocnymi nic netusiacimi ludmi, co cohen doviedol k dokonalosti v boratovy), ale namiesto toho tam pridali dost vulgarneho humoru ktory vsak vobec neposoby nejak krcovito ale vazne vtipne. dabing dost vtipov zabil (bush), ale v originale je to bomba. no a je tam dokonca aj cohenove dalsie alter ego borat (este by to chcelo bruna). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevují i další postavy Sachy Barona Cohena (Ali G). Ve 43. minutě si lze v davu zástupců summitu světových mocností všimnout Borata a v čase 40:32 je zase mezi komentátory slyšet hlas Brüna. (duklak2)
  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama