Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (527)

Kothy 

všechny recenze uživatele

První významnější filmový počin Sachi Baron Cohena. O srandu pochopitelně není nouze. I hoper s dlouhým pérem se může dostat do britského parlamentu. Dobré je třeba, jak dělají ty inspektory na celnici. Dokonce tu hraje i Martin Freeman. Příjemná Rhona Mitra je pěkným zpestřením. :) "West side is the best!" :D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vždyť ten film až tak moc špatný, jak se tedy často píše, není, i když asi nutno podotknout, že Sacha Baron Cohen hrál i v lepších filmech. Tím myslím třeba když hrál toho šílence z Kazachstánu. V tomto filmu zůstává několik skvělých scének a zbytek je prostě jen nudná vata. Bohužel se mi zdá, že té vaty je až přespříliš a místy se na to nedá ani dívat. Dávám takové nemastné 2*. ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

No slátanina všech nesmyslů, které asi Cohena napadli když zrovna měl hodinovku na záchodě. Podle doporučení jsem se těšil na spousta zábavy a kdoví čeho všeho, no ale mě připadaly vtipný tak tři scény, zatímco zbytek (i když nejsem žádný suchar) mi ani trochu nezvedly ústní koutky. Aliho jsem viděl až po Boratovi a Brunovi a můžu naprosto z jistotou říct, že tohle se nepovedlo. Samozřejmě je tady jeden fakt, a že toto je celkově natáčený s herci, zatímco Borat a Bruno jsou jak skryté kamery tak normální nic netušící smrtelníci - to právě dodává podobným filmům správnou dávku komedie. Tady tomu tak není, jednoduše už to nechci nikdy vidět, hodina je v čudu, a já z toho nemám nic. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Tohle že je ten Sacha Baron Cohen z oslnivého Borata? Ali G je tuctovým "rise and fall of the idiot" filmem plným nefungujícho humoru, rozpačitých hereckých výkonů a trapnosti. Zatímco v Boratovi dokázal Cohen vtisnkout svému hrdinovi dokonale propracovanou komickou (pseudo)identitu, jako Ali G se vytrapňuje chabými pokusy o nabodobení "shame on you niggaz" dikce a gestikulace. Jeho kreace jako by spíše patřily na vánoční besídku nějakého pomenšího gymnázia či do estrády TV Nova... ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Podobně jako u Borata nedosahující úrovně krátkých skečů stejného autora. Nabité vším možným, nezastavující se před ničím (britská královna!!), přepjatě vulgární (ale v mezích, na rozdíl od "hotelové scény" z Borata) a neomalené. Ale po celou dobu skvěle držící styl a volající po nadhledu a pochopení. A většinou velmi vtipné... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Když Ali (Sacha Baron Cohen) protestuje připoutaný k plotu kvůli zavření školy, jeden z reportérů pustí maso do krabičky ve dvou záběrech. (Pepy)
  • Město Staines, ve kterém se příběh odehrává, se rozhodlo poupravit své jméno na Staines-upon-Thames, tedy Staines nad Temží. Důvodem bylo vzdálit se od negativní pověsti, o kterou se postaral právě komik Sacha Baron Cohen. (x_silver)

Reklama

Reklama