Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Hřbitovní krysy (E02)

(epizoda)
  • USA Graveyard Rats
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vykradač hrobů má pifku na hrobku bohatého muže, kterého právě pohřbili. Pod zemí ho ale čeká bludiště tunelů a celá armáda krys, která je má strážit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když máte rádi Hvězdnou bránu (a v tomto případě Atlantídu), tak musíte být nadšení, když se všemi oblíbený herec, co hraje Rodneye MacKaye, objeví na scéně. A co víc, celý ten děj je tu o něm. O postavě sobeckého vykradače hrobů, co pro kus zlata vleze klidně i do nory. Myš nemyš. Silně klaustrofobní, dobově povedené, atmosferické a na závěr i poměrně brutální a nečekané. ()

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je přesně to, co sem od tohoto projektu očekával!! David Hewlett v hlavní roli táhne celý děj této povídky, opět je tu lehké pojetí lovecraftu, parádní podtrhující dobová atmosféra, ale především ty praktické efekty a kulisy, mua.. Není to zvlášť děsivá záležitost, ale celé to na mě fungovalo tím správným Sleepy Hollow "feelem" a tragický konec to krásně umocnil. Nadšených 80% a spokojené 4* ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám mít špatný pocit. Opět děj shazuje volba ústřední postavy (jeho přehrávání a dikce mě iritovala už ve třetí řadě Zraku). Opět je děj v první polovině zbytečně vláčný a plný nabubřelých dialogů (zbytečných). Opět “na maso” se dostaneme až v třicáté minutě (z 36 minut stopáže epizody). Tentokrát je ale epizoda o stupeň lepší. 1) je paradoxně “víc del Toro”, i když ji del Toro nerežiruje a 2) na vyšší rychlost přeřadí už v polovině a proto finále není “z nuly na 100” jako minule. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

David Hewlett je borec. Ať už jako ukecaný vědátor s alergií na citrony, co v předaleké galaxii řeší problémy s parazitickými emzáky, nebo jako ukecaný slizký hrobař, co v Salemu řeší problémy s ne úplně normálními krysami. A že se na sebe ty problémy kupí. Moc zábavná nechuťárna, ve které se stále něco děje a rychle to odsýpá. A cameo jedné známé démonické entity rovněž potěší. 8/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Massona je výborná. Presne ten typ postavy, ktorá aj napriek negatívnemu aspektu pôsobí sympaticky. Tak isto ako tomu bolo v predchádzajúcej poviedke. Inšpirácia Lovecraftom sa nedá uprieť a aj tentoraz funguje rovnako dobre, ako v prípade prvého príbehu. A hoci mi tam niektoré veci vadili ( výsledná pointa), iné ma zase pobavili ( mŕtvola alá Dungeons and Dragons). V konečnom dôsledku ale dobre zvládnutá práca. Salem a krysy. Čo viac si môže fanúšik bizarných hororov priať. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Počet mrtvých: 1 (+ několik těl v márnici). (noelcoward73)

Reklama

Reklama