Reklama

Reklama

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora


Mimo (E04)

(epizoda)
  • USA The Outside
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivínka Stacey chce za každou cenu v práci zapadnout. Začne proto používat oblíbenou mast, která jí ale vyvolá děsivou reakci a odstartuje neuvěřitelnou proměnu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je zaujímavé, ako naše vlastné očakávania napokon ovplyvňujú naše hodnotenia. Nemyslím si, že si práve táto časť zaslúžila takú vlnu pohŕdania, pretože jej pointa bola naopak dosť silná. Povedala by som, že je to najsmutnejší príbeh z celého seriálu a preto aj dosť ľudský. Áno, možno aj trochu zdĺhavý, ale nie zas neúnosne. Myšlienka posadnutia samým sebou na úkor toho najvzácnejšieho, čo mám (v tomto prípade jedinej milovanej osoby) je práveže celkom aktuálna a zamrazí. ()

Draconian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkně natočená povídka o hodně za krásou. Je o ženách, natočené ženou a má to hloubku. Jistě, vlastně nic nového - krása není vše a důležité je být krásný uvnitř. Je to ale zajímavě natočeno (třeba hezky znázorněné jak reklami do žen všemožně cpou, jak musí být krásné a jejich výrobek je dokáže změnit). Archetypy fintilek a povrchních nán je možná až přehnaný, ale tím jen vynikne "jinakost" hlavní hrdinky. A především pak zapůsobí i samotný závěr příběhu. Povídka má prvky komedie, ale je vlastně hrozně smutná. Výborná kamera, ironický hduební podkres, emoce, herecké výkony...90% ()

Reklama

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně bylo nutné natahat na hodinu něco, co by se vešlo do jednoho kraťasu z edice "Věřte nevěřte"? Zdlouhavé, nudné a o ničem. Většinu času divák jen kouká, jak se jedna ošklivka drbe. Podobnou zoufalost bych čekala od ženské, která je ve čtyřiceti panna a žije s gangem koček. Ale tahle, i přes zevnějšek, měla v pohodě život, na rozdíl od nanynek z práce. Takže je to jen vyústěné klišé s dávkou absurdna v podobě panáka z krému. To finální psycho zírání a chechtání do kamery tomu fakt nasadilo korunu divnosti. Jedna hvězda za kulisy a kostýmy. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla zdaleka jedna z nejnechutnějších věcí, co jsem kdy viděl. Všechna čest za tu monstrózní práci s tím, jaké to v divákovi po celou dobu vyvolává pocity. Hvězdička navíc za dobře utajené více-než-jen-cameo herce, kterého mám za posledních cca 5 let hrozně vysoko v osobní topce. Velká paráda a strašně podceněný díl. ()

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mě bohužel zklamal. Nějak mi nezapadá do celkového konceptu, protože ona zaslepená posedlost nahrazující nadpřirozeno, působí ve výsledku spíše jako Black Mirror, než zdejší hororová povídka. Herecký výkon i obsazení Kate Micucci perfektní, jenže opravdu byla nutná hodinová stopáž? Navíc se tu nedostavilo ani závěrečné tragické zadostiučinění, které zvládlo zachránit i první epizodu (vycpaninu na gauči nepočítám). Bohužel, tuhle epizodu mi vážně herecký výkon nezachrání, takže po předchozích peckách - zpruzených 60% a pouhé 2* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní celkem 3x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama