Reklama

Reklama

Hodina pravdy

  • USA City by the Sea (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vincent Lamarca, jehož otec byl popraven za únos dítěte v 50. letech, se navzdory stigmatu v dospělosti stal uznávaným newyorským detektivem z oddělení vražd (Robert De Niro). Jednoho dne detektiv zjistí, že hlavním podezřelým v případu další vraždy, kterou má na stole, není nikdo jiný než jeho zavržený syn (James Franco). Vincent je nucen vrátit se domů na chátrající promenády Long Beach na Long Islandu a čelit temnotě minulosti. Během vyšetřování si uvědomí, že jeho selhání coby otce hluboce ovlivnilo život jeho narkomanského syna. Minulost se opakuje… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Robert de Niro je dost velký borec, aby se díky svým hereckým zkušenostem nemusel spoléhat na režii, což se ale nedá říct o Jamesi Franco, který je sice talent, ale v této roli se poněkud plácá a taky by oba herci jako otec a syn měli být víc tým. Žánrově se tenhle film, což kladu rovněž na vrub režisérovi, taky pohybuje od zdi ke zdi mezi psychologickou detektivkou a rodinným melodramatem. Finální výlevy + děda s vnoučkem na pláži je konec klasicky přitažený za vlasy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiv Vincent LaMarca (Robert De Niro) to nemá vůbec jednoduché. V dětství se potýkal s problémy, když jeho otec byl odsouzen k smrti za zvlášť brutální vraždu, a tento cejch se snesl i na Vincenta. Snad aby trochu odčinil dluh svého otce, stal se policistou, a to jedním z nejlepších ve městě. Nyní se ale objevuje další případ - zavražděný drogový dealer, a co je nejhorší, všechny stopy ukazují na Joeyho LaMarcu, Vincentova syna... Ač se film navenek tváří jako obyčejná detektivka, uvnitř skrývá psychologický pohled do rozhárané duše životem týraného policisty, kterého skvěle vystihl Robert De Niro (a jak píše gouryella, ani se nemusí moc snažit a přesto nad zbytkem hereckého osazenstva exceluje). James Franco se celý film tváří pekelně nasraně, asi honorář za film až tak úplně neodpovídal jeho představám (dobře, možná to měl v popisu role)... ()

Reklama

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Super film, který vás vtáhne do děje hned po prvních pěti minutách. Trošku mi bylo líto nedopracovaného konce - dořešila bych pořádně vztah mezi Vincentem + Michelle, vztah mezi Vincentem + Joeym, vztah mezi Joeym, Ginou + Angelem. Nebo dodělat něco ve stylu, jak se Joey vrátí z vězení a na letišti potkají Ginu s Michelle, které se s nimi společně vydají na Key West :D prostor pro dalších cca 20 minut tam byl, tak co.. sečteno podtrženo, bylo by to 5 happy endových hvězd jako vyšitých :)) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi prepadak a nudna americka sucharina s Robertom De Nirom /Taxikar, Kmotr2, Neuplatni/. Ako jestvuje nuda s Jamesom Stewartom menom Firecreek, tak jestvuje aj nuda s Orsonom Wellesom menom Long Hot Summer /mala napoveda- film je z roku 1958/ a je aj nuda s Marlonom Brando menom Zastaveni Na Missouri. Toto je nuda s Robertom De Nirom. 30 % ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Eh tendle film se opravdu nepoved... Predevsim De Niro predvadi dle meho nazoru dost chaby vykon a todle je jeden z duvodu proc nepatri de Niro k mym oblibenejsim hercum... Todle je proste hruza... Takova televizni hra v podani ameriky... Dost to pripomina nemecky serialy typu komisar rex akorat je to este navic dojemny... Proste dost strasny ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • James Franco byl za svého Joeyho nominován na cenu Chlotrudis Award. (Morien)
  • Robert De Niro osobně doporučil Jamese Franca po shlédnutí jeho filmu James Dean (2001), kde ztvárnil hlavního hrdinu. (Morien)
  • Film je natočen dle skutečné události a policista Vincent LaMarca byl přítomen po celou dobu natáčení. (lesumir)

Reklama

Reklama