Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z filmu sa stala oprávnene vianočná televízna klasika. Pozoruhodné však na tomto fakte je, že sa tak udialo vďaka civilnosti snímky a hereckým výkonom. Doporučujem si prečítať výčitky scenáristky Lindy Andersonovej voči filmu v jej knihe Scenár pre 21. storočie. Film totiž nemá prvý bod obratu a konflikty s partnermi hlavných postáv nemajú dostatočnú silu, alebo nejako podobne. Súhlasím a zároveň kvitujem tvorcom filmu, že mi to ako divákovi nijako zvlášť neskazilo zážitok. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Wow. Koukla jsem se na další film s mojí nejoblíbenější hrečkou - Meryl Streep. Myslím, že jinak než skvěle ani nic zahrát nedokáže. Opět tedy nezklamala. Ani Robert De Niro nebyl špatný a těm dvěma to jako dvojici nesmírně slušelo. Teď něco k filmu samotnému. Meryl nemá vyloženě špatné filmy, všechny jsou dobré, ale tenhle byl z té pomyslné špičky. Celý příběh nebyl nijaký velkolepý (nemůžu najít ta správná slova), byl takový prostý a tím právě tak nádherný, emotivní a krásný. I když Frankova manželka je sympatická, prostě to přejete postavám Meryl a Roberta. Ten jejich vztah je totiž tak krásný a čistý, prostě vás dostane. Tleskám, dokonce slzička ukápla. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený romantický film. De Niro jako zamilovaný chlápek, to se hned tak nevidí. Vlastně tady nikdy ani tak nevnímám film, jako ty dva fantastické herecké výkony Roberta de Nira a Meryl Streep, ten nečekaný cit, který je oba překvapil a naprosto převálcoval, změnil jim životy a nic už nebylo jako dřív. Láska kterou pochopíte, i když někomu ublíží. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem čekala něco úplně jiného. Ač je děj v některých momentech dost předvídatelný, tak to není úplně bolestivé. Herecké obsazení je natolik famózní, že předvídatelnost děje pominete. Např. ona na tom nádraží stejně počká, on v tom vlaku stejně bude, tatínek jí umře, při milostné scéně ona řekne: "Promiň, já nemůžu.", to je všechno neskutečně předvídatelná Amerika. Ale jak říkám, pominete to, protože je to pořád krásné. Je to boj. Člověk ty dva vlastně na jednu stranu proklíná, protože oba mají fajn partnery, žádné problémy ve vztahu a přesto se rozhodnou svá spokojená manželství ničit. Na druhou stranu, ale člověk ví, že když se tak silně zamilujete, rozum jde stranou. Jakkoli by člověk chtěl být zodpovědný, tak to nedovede. Ač nechce ublížit svým dětem rozvodem. Ono by jim ve finále více ublížilo žít v rodině, ve které necítí bezpečí, lásku, jistotu... A krásné je jak reálný ten příběh je. Frank a Molly se dají dohromady až ve chvíli, kdy se oběma vztahy rozpadly. A já jim to velice přeju, protože v tomto příběhu jsem happy end nečekala. ()

amica 

všechny recenze uživatele

Romantický film postavený na skvělých hereckých výkonech, kdy jediný pohled vyjadřuje víc než slova. On a ona svádějící nerovný boj mezi rozumem a citem, který pozvolna (aniž vědomě chtějí) převrací jejich dosavadní poklidné životy a rodinná zázemí vzhůru nohama. A já se přistihuji, že jim celou dobu fandím; a dokonce snad i závidím(?)... ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • Scenárista Michael Cristofer a režisér Ulu Grosbard sa pri realizácii svojej romantickej drámy inšpirovali dnes už klasickým filmom režiséra Davida Leana Puto najsilnejšie (1945). (ash99)
  • Natáčení probíhalo od března do července 1984 v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama