Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Nakrúcať romantické filmy je háklivá záležitosť. Stačí málo a je to úplne inde, než všetci chceli. Našťastie to nie je prípad tohto príjemného filmu, ktorý mi vzdialene (snáď tou neočakávanosťou) pripomenul Madisonské mosty. Úplne obyčajný príbeh o tom, ako sú ľudia bez rozdielu veku bezmocní, keď sa stane láska. Ako im nepomáha rozum, skúsenosti, ani zodpovednosť. Ako krásne to kamuflujú, keď rozprávajú niečo úplne iné, ako pociťujú. A vďaka dvojici skvelých hercov je to všetko uveriteľné a úžasné. Škoda, že v Bratislave ešte nemáme metro. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Moc krásně citlivě natočeno, perfektní scénář. Je tam ta správná jiskra mezi M. Streep a R. De Niro to opravdu dělá hrozně moc. Pro mě určitě lepší než Madisonské mosty. Žádné jadrnné slovní vyjadřování jak bývá zvykem. Osudová láska a vše je tak složité. Všechno to dýchá atmosférou 80 let dvacátého století, tím je to ještě hezčí. Bývám z toho na měko, a tak nemůžu jinak a dávám 5 * ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z filmu sa stala oprávnene vianočná televízna klasika. Pozoruhodné však na tomto fakte je, že sa tak udialo vďaka civilnosti snímky a hereckým výkonom. Doporučujem si prečítať výčitky scenáristky Lindy Andersonovej voči filmu v jej knihe Scenár pre 21. storočie. Film totiž nemá prvý bod obratu a konflikty s partnermi hlavných postáv nemajú dostatočnú silu, alebo nejako podobne. Súhlasím a zároveň kvitujem tvorcom filmu, že mi to ako divákovi nijako zvlášť neskazilo zážitok. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud se v jednom filmu sejdou Robert De Niro a Meryl Streep, tak je mi úplně jedno, zda se jedná o 6 hodinový postapokalyptický muzikál nebo o pohádkové fantasy pro tříleté haranty. Chuť k projekci mám i tak. A tohle je romantika jak má být. Ošuntělá sentimentální replika "Miluju tě" tu naštěstí zazní jen jednou a atmosféra je naprosto fantastická. Ústřední duo dostalo právem ocenění za své herecké projevy a já jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

"Žiju si svůj skoro průměrnej rodinnej život se všemi normálnostmi, který k tomu patřej, mám Tě rád, i naše dvě děti, víš, ale...ale...zamiloval jsem se. A ona do mě. Taky jí její rodinnej život už nějak nenaplňuje. Ach jo, proč jsme se potkali, proč si všechno tak komplikujem... " Dokonalí De Niro a Meryl Streep, tak reální. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)
  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno