Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I just think we were meant to be together even though we never will be. Láska je strašně komplikovaná věc. Dokáže zahojit i zranit. Hlavu zamotá, srdce obelstí, duši zasáhne šípem ostrým. Molly a Frank měli štěstí v neštěstí. Střetli se náhodou, potkali se záhy, zamilovali se nedobrovolně. Ale jak lásce říct ne, když je tak lákavá? Oba si byli vědomi toho, co všechno mohou díky jednomu okamžiku ztratit. Cítili se ztraceni, neschopní toho správného rozhodnutí. Nervozita, nerozhodnost, neschopnost. Tři ne, které se mohou velmi jednoduše proměnit v ano, jen musí dojít na to slovo. Krásný, civilní film s krásnými herci podávající civilní, skutečný výkon. Jsem zamilovaná. Zcela dobrovolně. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro hraje jakéhosi stavebního inženýra, je ženatý, má děti, se svým životem je spokojený, nehledá změnu. Meryl Streep je vdaná a žije svou prací. Jednoho dne je náhoda scukne dohromady a přesto, že to neplánovali, zamilují se do sebe a to tak, že velmi. Dva skvělí herci, k tomu citlivá režie z tohoto námětu, který vlastně nemá nijak převratný děj, udělali působivou záležitost, stačí si jen vzpomenout, když Meryl jde na schůzku a před zrcadlem si divoce zkouší jeden hadr za druhým - není třeba slov, ale ona tu potřebu se líbit, lásku a význam té schůzky zahraje. Robert zrovna tak, jen pohledem vyjádří všechno, co běží chlapovi v zamilované hlavě. Zároveň si ale uvědomují tu tíhu svého štěstí a případný dopad na jejich rodiny. Skvělý film. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Víte že jste moc krásná? Ne, vím že jsem dost vdaná."... Zamilovat se můžete kdykoliv a jakýmkoliv způsobem. Třeba o vánocích, když si s někým omylem vyměníte tašky s dárkama. Co na tom jestli jste právě ženatý nebo vdaná, protože jak přeskočí jiskra, tak vás nic a nikdo nezastaví. Nevnímáte okolí, jen se tak usmíváte a každý den se těšíte, až zase spolu nastoupíte do stejnýho vlaku. A nejkrásnější na tom všem je, že si čím dál víc uvědomujete, že to nebylo žádný poblouznění, ale něco mnohem víc. Možná se na chvilku od sebe vzdálíte, abyste si vyřešily minulost, ale pak zase přijdou další vánoce a.........naděje přece umírá jako poslední. : -) ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Příjemné romantické drama, které zaujme především poměrně realistickou zápletkou a civilním pojetím. Zamilovat se mohou i zadaní, přičemž je pravděpodobné, že se jedná o jedince, kterým to v jejich vztazích zrovna dvakrát neklape. Podstatné jsou ovšem priority a ty takové lásce příliš nenahrávají. Pozvolna plynoucí příběh, výborní herci - Meryl je opět výborná - a velmi příjemná atmosféra. Moc a moc dobré! 8/10! ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Takový ten typ filmu, který když si pustíte na Vánoce, snad k němu ani nemůžete přistupovat kriticky. Působí zpětně melancholicky už jen obsazením relativně mladé Streep a De Nira, zbytek je dílem příběhu postaveného na náhodách, vlastně takových malých (nejen) vánočních kouzlech. Na příběhu se mi líbí, že narozdíl od běžných amerických romantických komedií neukazuje lásku zakončenou happyendem pro všechny, ale lásku jako hybnou sílu, která za sebou zanechává občas i ruiny opuštěných rodin. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Meryl Streep a Robert De Niro se spolu na plátně objevili již v roce 1978 ve válečném dramatu Lovec jelenů, za které Meryl získala svou první nominaci na Oscara. Robert De Niro si právě po Lovci jelenů přál natočit další film s Meryl Streep. (Krouťák)
  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)

Reklama

Reklama