Reklama

Reklama

Jen na skok

  • Velká Británie I Came By
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Maluje graffiti na domy, ve kterých bydlí společenská smetánka. V jednom sklepě přitom ale odhalí zvrácené tajemství a začnou se dít věci, které ohrozí jeho nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní thriller. Za sebe můžu říct, že ikdyž má film bez 10 minut 2 hodiny ani na chvíli jsem se nenudil. Určitě ale zamrzí absence krve a jakéhokoliv násilí. Na druhou stranu aspoň bude mít film šanci oslovit širší divácký publikum. Nejvíc mi však pozitivní dojem z filmu zkazil konec. Čekal jsem gradující finále to však nepřišlo. Což je velká škoda. Takhle odfláklý finále v tak dobře rozjetým filmu je až trestuhodný. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Marně se ptám, kde udělali tvůrci tohoto snímku zásadní chybu. Možná v obsazení - až na záporáka, z kterého charisma přímo stříkalo na všechny strany, postavy nevýrazné, nesympatické; možná v příběhu, který má tolik nelogických a nebojím se říct až debilních zvratů (v dnešní době, kdy má každý náctiletý mobil s kamerou a možností natočit video, které se uloží někam na net, se hlavní hrdina vydá na druhý průzkum jen tak a nic nenatočí nevyfotí?); a možná jen v tom, že příběh prostě nebyl dobře podán a natočen. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný děj.... Čekal jsem hru na kočku a myš, ale dostal jsem spíš příběh matky a kamaráda hlavního hrdiny. Ten se tam moc dlouho neohřál a pořád jsem doufal, že se zas dostane na scénu. Celkem zneklidňující pocit, jak soudci vše procházelo... Nenudil jsem se ani minutu. Mínus bylo, že jsme neviděli scény, jak všechny likvidoval.... Jen náznaky a divákovi nezbylo nic jiného, než si vše domyslet... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Dle popisu jsem si říkal, že by to mohl být fajn atmosférický thriller. Příběh není nikterak originální, je to spíše taková kombinace několika žánrově obdobných námětů, nelze mu však upřít atmosféra, hlavní záporák je docela fajn, občas dojde i na nějaké překvapení či na nějaký ten zvrat. Snesl bych však mnohem svižnější tempo, hlavní postavy mohly být sympatičtější, finále mohlo být mnohem důstojnější a povedenější, neboť celý snímek dost kazí. Jen na skok je skrz na skrz průměrný thriller, který měl rozhodně na víc. 4/10. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama