Reklama

Reklama

Ďáblova hodina - Série 1

(série)
Trailer

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Telemachus 

všechny recenze uživatele

Vynikající námět a ani casting z říše snů nedokázali překonat líné scénáristické pero. Přes všechna pozitiva tohoto experimentu na pomezí thrilleru, mystery, hororu a sci-fi se mu nevyhla obyčejná scénáristická klišé, u kterých jsem si pokládal hlavu do dlaní více, než bylo zdrávo. Prakticky jsem každý vyústění zvratu tipnul dobře 10 minut dopředu. Na Nikeshe Patela a Jessicu Raine se ale zaměřím... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Už synopse této minisérie mi vnukla myšlenku, že by mohlo jít o můj šálek čaje a po finálním zhlédnutí můžu prohlásit, že jsem dostal celou konvici. Tyhle temné atmosférické pecky, u nichž dlouhou dobu nevíte ani, co že se sakra děje, mám ze všech podžánrů nejradši a i když jsme se toho prozatím moc nedozvěděli ani v poslední epce, tomuhle seroši fandím, aby se udržel svých kvalit i v avizované druhé a třetí řadě a třeba se zařadil po boku zde mírně přirovnávaného Darku. Který já bezpochyby považuju za nejlepší výtvor streamingu v dějinách. [viděno na Prime Video] ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horník z Černobylu a nějakej Indián vyšetřují vraždy. Vlastně ne, šáhlá matkadivné dítě. Vlastně ne! Je to o divným dědkovi, co… to vlastně nejde. Seriál je mix několika témat dohromady (asi pěti), kdy ve finále smysl dá tak 80% všeho (zbytek jsou jen trapné berličky jak navodit strašidelnou atmosféru). Př. “duchové”. Naprosto zbytečný aspekt, který rozptyluje od “jádra pudla”. Naštěstí s poslední epizodou nastává vysvětlovací maraton a děj moc volných konců nenechá. Dost blbě jsem sice nesl to pamatování si nějakých 60 let událostí, ale budiž. Takhle se točí seriál na několik řad. Více u jednotlivých epizod. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyť trochu nezaujímavého vizuálu, išlo by zrejme o jednu z najdôležitejších udalostí seriálovej sezóny. Tým ale Diablova hodina nakoniec aj je, ale predsa ju len nesprevádza taký hype, aký by si zaslúžila a aký by mala, ak by ju nakrútil/produkoval niekto slávny. Najväčšou devízou celého projektu je fakt, že sa všetko dokonale vysvetlí, snáď len povaha synátora a jeho chovanie je stále trochu neuchopiteľné. Ale možno si to treba celé zopakovať už so znalosťou pointy. Som rád, že som spoznal sympaťáčku Jessicu Raine a kvôli nej by som si pozrel aj ďalšiu sériu, i keď si neviem predstaviť, aký príbeh by v nej tvorcovia rozprávali. Je chvályhodné, že tvorcovia vymysleli aj štruktúru života popisujúci v podstate ich svetonázor. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Podarená miniséria, ktorá úvodnými časťami zmätie diváka, aby následne pomaly zamotávala a rozpletala jednotlivé udalosti a svoje karty odkryla až v samotnom závere, s tým, že sa jej darí skoro po celý čas držať diváka v napätí a neistote či to čo predvída je alebo nie je správne. Aj napriek tomu, že ide o krátku minisériu, finále mi pripomenulo a niečím evokovalo dnes už kultový seriál Lost. ()

Galerie (255)

Reklama

Reklama