Reklama

Reklama

Mateřství

  • Španělsko La maternal
Trailer 2

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá Carla je divoká a vzpurná teenagerka. Žije ve skromné restauraci na okraji města se svou mladou svobodnou matkou, nechodí do školy a čas si krátí s kamarádem Efraínem. Když sociální pracovnice zjistí, že Carla je v pátém měsíci těhotenství, je odvezena do „La Maternal“, centra pro dospívající matky, kde žije s dalšími mladými ženami, jako je ona sama. Společně se svými dětmi se naučí zvládnout tento nový dospělý život, na který se nestihly připravit. (mac000)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si prečítal ten popis k filmu, tak som zostal trochu zarazený, že ako môže mať film s takouto zápletkou len 45%. Ale keď som sa na to napokon pozrel, tak som pochopil. Námetovo to bolo skvelé, ale po dejovej stránke to bola strašná slabota. Mám pocit, že sa tu dokopy nič zásadné nedialo a celé to pôsobilo ako taká sonda do centra pre dospievajúce matky. Čakal som od toho určite viac, najmä som dúfal, že to bude epickejšie. Takže sklamanie... 1* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se objevuje několik odkazů na kultovní film Bigase Luny Šunka, šunka (1992), který Pilar Palomero, jak přiznává, velmi obdivuje. Zvláště nápadné je, že Carlina (Carla Quílez) matka se jmenuje Penélope (Ángela Cervantes) podle Penélope Cruz, která v tomto filmu hrála velmi mladou ženu, jež se potýká s mateřskými problémy. Produkční tým zašel tak daleko, že vypátral původní místo baru, který provozovala postava Anny Galieny, a proměnil ho v restauraci u silnice, kterou vlastní Penélope. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama