Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komediální televizní seriál z prostředí divokého venkova. Aby Lukyn zachránil své manželství, rozhodne se zúčastnit soutěže amatérských kapel, ve které vyhraje krásnou motorku. Až se mu to podaří, vyveze na motorce svou ženu a ta mu jistě všechno odpustí. Zkrátka dokonalý plán! Co na tom, že Lukyn žádnou kapelu nemá, a že vlastně neumí na nic hrát... (prima+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

ohneta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak debilní, říkal jsem si první dva díly a už u 4. dilu mě to docvaklo, že je to vlastně geniální. Nehledat v tom nic vážného, ale bavit se, k tomu je to určeno a když sem se na to začal divat očima tupouna, začalo mě to neskutečně bavit a nacházel dobré fory a přidanou hodnotu. Takže žádný vážný počin, ale pro zábavu, uplně v pohodě. Takže po pochopeni, k čemu tento serial je, spokojenost . ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Svět revivalových kapel u nás je natolik bizarní, že si přímo říká o komediální zpracování. Bohužel realizace se zrovna nepovedla a humor byl postaven především na debilním chování většiny postav, než na tom, aby si dělal srandu z tématu vesnických kapel. Pár zábavných okamžiků to sice mělo, ale většinou humor zklouzával na úroveň babovřeských komedií. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Sme se s kamošema taky hlásili do hudební soutěže o prokrastynacy těch voňavaek a krémů na záda. Ale to nedopadlo. Vichráli to ti smrdi. Přesně jako v tutem dokudementu. Takže příšte to máme poslat do nějaký Eurovize. Tam prej máme vetčí šanci. Prej to vyhrál i fousatá ženská. Agrometal dycky. Jako most. Hobluj! ()

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Budem tu za blbca, ale mňa to bavilo a to fakt nie som fanúšikom vidieckeho odkazu Zdeňka Trošku. Je to vtipné, miestami ultravtipné a takú bežnú dedinu /a jedno či v Česku alebo na Slovensku/ to vystihuje celkom trefne. V porovnaní s vagínami v ružovej ordinácii a iných tv seriál odpadov je toto svieže a zábavné. A Escobar si zaslúži vlastný seroš :-) ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jednu hvezdu jsem ochotna dat za fajn herce a Kabaty. Ja nejsem narocny divak, ale tohle bylo sz moc hloupe i na me. Hned na zacatku vystavet zapletku na nahrani vystoupeni na nejaky stary pristroj, kdyz maji vsichni smartphony? Kdyby se vsichni nechovali uplne debilne, nebylo to cele absolutne nerealne a vystavene na tom, ze vesnicani jsou vsichni uplni tupci, tak to mohlo fungovat jako parodie. Ale bohuzel, nezasmala jsem se vubec. ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama