Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Utero 

všechny recenze uživatele

Nedávám odpad snad jen kvůli tomu, že Chucky je jasně můj nejoblíbenější zabiják a vážně mě mrzí, že se někdo opovážil natočit tuhle stupiditu, která skvěle našlapanou sérii totálně potopila. Za něco stojí snad jen atmosféra prvních 10ti minut a pár scének z konce filmu. Jinak čistě uplná nuda a zbytečnost. Navíc Chucky vzhledově už nepůsobí absolutně strašidelně. Jinak ten malý, černý herec, dnes známý z Lost byl tak neuvěřitelně trapný, že se mi z toho občas zvedal kufr. Vážně škoda, že po výborné 1 a 2 vznikla zbytečná a nudná trojka. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Ani hororová atmosféra tu už nieje, aj hlášky už nie sú také pikantné a tie lepšie sú doslova vykradnuté „I´ll be back.“ Zaradenie deja do vojenskej školy nebol veľmi dobrý nápad a Chucky tu ani poriadne nevraždí (jedna obeť dostane infarkt pri pohľade na Chuckyho, ďalší sa len hodí na granát a to že vymení slepé náboje za ostré to nie je zlý nápad ale...) takže nie je o čom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě neslabší díl celé série. Chucky se tentokrát zaměří na děti hrající si na vojáčky. Hm možná jde o zajímavý nápad, ale jeho realizace se tvůrcům moc nepovedla. Přesto si i tento díl zachoval kvaltu hlášek, stejně jako jeho předchůdci. Alespoň na tomto mohl Jack Bender stavět, když už se mu nepovedl výběr herců. Atmosféra nabídla místy (hlavně v závěru) solidní dávku napětí i černého humoru, ale první polovina filmu až na dvě vraždy docela nudí. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud vám sedlo celé pojetí série, asi snesete i tenhle díl, i když se v hororové branži nejedná o nic tak výjimečného. Je zde snaha něco divákovi předvést, což celkem ucházejícím způsobem vede k tomu, že se scénář tváří lepší, než jaký ve skutečnosti je. Vývoj děje a vztahů mezi postavami zde v podstatě chybí, jde jen o to, jak Chuckyho zneškodnit dřív, než zabije Andyho. Tohle divák dostane. A to je vše. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)
  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)

Reklama

Reklama