Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (107)

Shit 

všechny recenze uživatele

Příšerná slátanina, která má s původníma Critters společný jen to, že zase šefíkovy crittrers ustřelí háro a druhej se mu vysměje, jinak se jedná o takovej hodně nepovedenej pokus o okopírování Vetřelce3,bohužel naprosto nepovedenej a nudnej, ani to zabíjení critters mě tady už nebavilo, což už je co říct ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

O dost vážnější než předchozí díly. Což je bohužel na škodu. Critters nebyli nikdy hororem v pravém slova smyslu a proto vážnější nota filmu rozhodně neprospívá. Ne že by se Critteři nesnažili, ale skoro celý film jsou jen dva a s tím se moc nadělat nedá. Dá se na to koukat, ale moc slavné to není. Myslím, že série měla skončit třetím dílem. 40 % ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní sci-fi pro přednáctileté na nedělní dopoledne, které ani nestojí za řeč. Úvodních 35 minut je takřka nekoukatelných, během první hodiny se critters objeví jen na pouhé cca 2 minuty (snad ani to ne) - což je na titulní "postavu" takřka trestuhodný čin. Film samotný se dá shlédnout jen s notnou dávkou sebezapření a silné vůle k tomuto činu. Critters (myslím tím celou sérii) už nikdy více, jednou bylo až moc! ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Spíše nostalgie, než objektivní hodnocení, ale tenhle film pochází z období mého dětství / puberty, kdy jsem nekriticky sjížděl vše, co mělo byť jen z dálky nálepku horor. Druhý díl této série byl vlastně můj první horor v kině, pokud nepočítám Vetřelce v těhotenství mé matky :D, takže prosím omluvte sentimentální pohled. Na druhou stranu film spíše těží z odkazu prvních dvou dílů, než ze samostatné životaschopnosti, ale už jednička naznačila, že tady nemůžeme brát všechno zcela vážně, což se u čtyřky dodržuje více než hojně :). ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Amatérské vykrádačka Vetřelce, kde se režie jen snaží navnadit nějakou tu atmosféru vesmírné lodi, na které řádí tajuplný potvory z Vesmíru. Bohužel ta vesmírná loď připomíná spíše nějakou fabriku než loď. A co je ještě horší, že Crittersáci se objevují fakt dost sporadicky. [2232. hodnocení, 71. komentář, 25%, 395. nejhorší film] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Pouze herci Terrence Mann a Don Keith Opper se objevili ve všech dílech série. (5150)
  • Jediný film zo série, v ktorom príšerky nedisponujú schopnosťou vystreľovať smrteľné ostne. (beso74)
  • Záběry na nákladní prostor záchranné lodi a přistávání na vesmírné lodi jsou z filmu Android (1982), ale záběry Ugovy lodi na konci filmu jsou z filmu Critters 2: The Main Course (1988). (HellFire)

Reklama

Reklama