Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (420)

Paity 

všechny recenze uživatele

Hodnoťme to prosím z jiného pohledu. Ano seriálově je to hrozné, točí se to kolem toho samého a děj je naprosto předvídatelný. A teď se zamyslete a porovnejte všechny Lusapindy a podobné nesmysly, které jižní Amerika stvořila za posledních třicet let a vyjde vám, že Divoký anděl je vlastně z nich nej a hlavně někdy i docela zábavný. A nakonec, Natalia Oreiro a její krásná prdelka, to je také důvod, proč se dívat.... ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Áno áno, jsem jedna z těch, kteří v mládí neunikli nástrahám alespoň jedné telenovely..:-) Sice jsem nebyla stavěná na to, abych poctivě sledovala každý díl, ale přiznávám, že většinu této telenovely jsem zhlédla. Učarovala mě hlavně energie Natalie Oreiro, její divokost a radost ze života, a samozřejmě také láska mezi hlavními hrdiny, což je sice základ každé telenovely, ale tady fungovala obrovská chemie.. :-) ()

Reklama

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl jsem občas ráda sledovala, úvodní píseň byla skvělá. Milagros a Ivo byli fajn, Houf dalších služek a ostatní postavy dodávali energii příběhu - co mi vadilo byla však délka " kdyby na nějaké extra zápletky a množství děje, tak neřeknu" ale posléze se mi z toho stal jen kolotoč scházení a rozcházení představitelů - pak mi už šlo docela na nervy. Ale zase bouře jejich emocí a napravení Iva nebylo od věci i docela slušně to hráli. Byla to jedna z prvních telenovel co jsem zkoukla, tak budu milá a dám 2 hvězdičky. Počet dílů 270 Viděno: 148 V rámci znovu vysílání po dvaceti letech(dopsáno 12/2020) dáno opáčko a dokoukáno vše 270. V originále je jich 285 dílů, názor v rámci hodnocení lavíruje mezi 2 až 3 hvězdami, (za ten humor, písně jedině ++ ) ale bohužel délka, ta to zabíjí. Nejlepší vykreslen byl vztah mezi babičkou (mimochodem její představitelka ji hrála opravdu skvěle) a Milágros, byl tam posun, děj i charakteristika, humor.... Ostatní si prošli od lobotomického chování po otočky v pravdě absurdní jako třeba Pablo. Další viz. slova před lety, opakovala bych se. Oblíbené postavy :Mili, Glorie madam Angelika, Ivo, Boby. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nedovolte, aby vám nostalgie zaslepila oči. Těžko říct, co bylo skutečným průkopníkem jihoamerických telenovel na českých televizích, ale tohle k tomu nemá daleko. Ono je to i znát na lehce nestereotypních dějových linkách a postavách. Osobně bych to ale spíš viděl na Esmeraldu. Rád bych našel nějaký klad alespoň na tu jednu hvězdičku, ovšem nic ze seriálu mě nikdy nezaujalo (ač někteří členové okolí to žrali), Natalia mně nepřišla přitažlivá a ani úvodní znělka mě nebavila. Proto odpad. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Od tohto roku mal každý seriál, v ktorom Natalia Oreiro stvárnila hlavnú rolu, ňou zaspievanú zvučku neskôr zostrihanú do formy videoklipu. Pieseň "Cambio dolor" bola jediná, ktorá sa ako oficiálny videoklip dostala aj do hitparád. (matthew.17)
  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)
  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)

Reklama

Reklama