Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (420)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud perverzně ulítáte na plastech, pak tenhle umělohmotný pokus o romantiku bude to pravé právě pro vás. Sledoval jsem svou sestru čumíce na každý díl, žhavíce video aby jí něco neuteklo a nechápajíce její posedlost žádající si exorcismus. U telenovel jsem si zvykl na aspekt uřvané a plastelínové hlavní hrdinky s krkolomným jménem. Ovšem to co předvedla ta ulítlá Oreiro v tomhle "ophnusu" (záporný ekvivalent k opusu), to mi na dlouhé dny vyrazilo dech. Láska je cit nejhlubší, ne do hloubky zakopaný. Láska je signál srdce, ne signál S.O.S. Zkrátka to co k nám začali jihoameričani importovat, to si mohly fakt nechat od cesty. A to točí tak dobré nezávyslé filmy. Ó dio, ó bože!!!!!!! ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Divoký Anděl patří k těm lepším telenovelám. Natalia je rozkošná, u nás jednu dobu velmi slavná, měla tu dokonce i svůj koncert. Seriál byl vtipný, nekonečný a příjemný. Její neustále rozchody a sblížení s Ivem nás pořád táhly k obrazovkám a vůbec by mi nevadilo se na něj zase po tak dlouhé době podívat :) ()

pm 

všechny recenze uživatele

Tato telenovela samozřejmě není skvost, na druhou stranu nevím, proč se vysmívat formátu, kterého nejsem cílový divák a který coby typický žánrový produkt znám právě jen díky tomuto příběhu. Prostě respektuji odlišnou televizní kulturu, přestože mne v podstatě nezajímá, ani nepohrdám odlišným diváckým vkusem. Trvám sice na tom, že každý příběh se dá nějakým způsobem odvyprávět dvěma hodinami, a že stopáž "Divokého anděla" je příšerně přemrštěná, přesto jako odpad si představuji něco jiného. Natalia Oreiro a Facundo Arana jsou sympatičtí v civilu a navíc schopní televizní herci. Komu zatraceně může vadit holka tak pracovitá, pohledná a cílevědomá jako je Oreiro? ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka hlavnej úlohe v tomto argentínskom dvesto sedemdesiat dielnom televíznom seriály sa celosvetovo zviditeľnila urugvajská herečka a speváčka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo v Európe známa pod menom Natalia Oreiro. Mňa však ničím nenadchla. Natalia je speváčka, ktorej tvorba je na míle vzdialená môjmu hudobnému vkusu. A "Divoký anjel" je prostoduchá romantická telenovela s komediálnymi prvkami, ktorú považujem za odpad! ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)
  • Milagros (Natalia Oreiro) je velkou fanynkou fotbalu, který často také hraje. Pro Argentinu typický fotbal má ráda i její představitelka Natalia Oreiro. (fiLLthe3DD)
  • Valerie Zawadská šla do dabování staré babičky v seriálu s tím, že jí řekli ,že po několika dílech umře. Jenže její postava tam vydržela skoro až do konce. Více jak 200 dílů. (cariada)

Reklama

Reklama