Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (420)

Akitenshi 

všechny recenze uživatele

Možná to není seriál na čtyři hvězdičky, ale zatraceně, když si vzpomenu, jak u nás letěli všechny možné telenovely a já neměl šanci dostat se k televizi, tak jsem děkoval všem Bohům, o kterých jsem kdy slyšel, že mimo jiné běží Divoký anděl... Nikdy se tam nic moc nestane, o herecké výkony se stará jenom Natalia Oreiro, ale má to vtip, mluví se tam i o něčem jiném než o vztazích a celkově v porovnání s jinými telenovelami je to mistrovské dílo... ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

aj keď niesom vôbec ale vôbec priaznivec "soup opery" toto je telenovala ktoréj som videl možno až 20 častí :), keďže to bolo stále o tom istom ako milágros alias cholito nechala yaga či ako sa volal a zase opačne ako on zase nechcel ju. A tých častí bolo neskutočné kvantum tak sa to do konca ani dopozerať nedalo. Viac som pozerával "Keď budeš moja", ale to bude asi tým že tam boli pekné ženy a malo to aj dáku zápletku. to bola proste telenovela všetkých telenoviel :) ale tu neboli ani pekné ženy :) ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Srdeční záležitost dob dávno minulých. Krásná a sympatická Natalia Oreiro v roli správně ztřeštěné a milé Milagros, která byla naší hrdinkou. Chytlavá hudba a písně, zejména geniální ♫ Cambio Dolor a Me Muero De Amor ♫ (kdo z Vás si ještě, jako já, pamatuje text?:), přemíra vtipných scén, dialogů a ztvárněných postav, excelentní český dabing, v hlavních rolích Ivana Andrlová a Ivan Jiřík a spousta dalšího pro mě z této telenovely dělají mou snad nejoblíbenější. Všechny tyto, mnou vyjmenované aspekty nejspíš vyvolají silný výsměch a nepochopení u osob, které by si přečetly tento komentář. Stejně i tak tuto všeobecnou averzi, pociťovanou snad u všech jihoamerických telenovel, zcela nechápu. Telenovely se snad asi ani nedají brát jako součást kinematografie, ale myslím, že ve svém "žánru" se jich najde pár, které v tom všem patosu, intrikách, rodinných spletitostí a nekonečném hledání pravé lásky, mají i něco navíc. Divoký Anděl zdatně odkopal a zakopal všechny ty přehnaně dramatické a slzavé telenovely a přinesl do žánru svěží závan. Je totiž komediálním seriálem, který dokáže vkusně míchat klasické novelové postupy s hodnotnou dávkou ladného humoru a lehkého, i zběsilého vtipu. Spoustu dialogů si stále pamatuju:) Svého času (a vlastně možná stále) jsem považovala Mili a Iva za nejdokonalejší pár televizních obrazovek a všech seriálů vůbec. Všechny jejich společné scény (a ty líbací, mmm:) prostě až přetékají chemií. No, zkrátka nezapomenutelná sestava alias Milagros "Mili, Cholito", Ivo, Gloria, Lina, Angelica, Luisa a Federico Di Carlo, Vicky, Pablo, Damian, Andrea, Pilar, otec Manuel, majordomus Bernardo, kuchařka Socorro, její dcera Martha, Morgan "Rocky", Ramon, Chamuco, ehm, kdo dál...?:) ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo vlastne strašne vtipné, málo kto si vtedy Nataliu nezamiloval a vďaka tomuto seriálu sme zistili, že aj telenovely môžu byť dobré :) Pozerával som to ako malý chlapec a to bolo presne tá veková kategória pre ktorú to bolo určené. Nemôžem dať ale plný počet, pretože oveľa radšej mám Kachorru ktorá je vtipnejšia, má nečiernobiele postavy a inteligentnejší príbeh, ale to neocenia ani fanúšikovia pretože "tam neni Facundo." Anjel je ale už pomaly klasika, takže takto hodnotim :) ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela na kterou jsem se dívala ... A dívala jsem se s nadšením, zaujetím a s pobavením :) On miluje ji, ona nemiluje jeho ... Pak ona miluje jeho a on zase nemiluje ji ... Pak se milují oba navzájem, ale někdo/něco do toho vleze ... No kdo by to nemiloval? :) P.S. Tuto telenovelu hodnotí mé 12/13leté já :D ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Na začiatku seriálu sa pýta Doña Angélica (Lydia Lamaison) jej slúžky Milágros (Natalia Oreiro), kedy je narodená. Ta odpovie že 27.11. a je narodená v znamení strelec. V skutočnosti sa však narodila 19.5. v znamení býka. (fandafilmov)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)

Reklama

Reklama