Reklama

Reklama

Přiznej se, Fletchi

  • USA Confess, Fletch (více)
Trailer 1

V této nevázané komedii hraje Jon Hamm hlavní roli coby šibalsky okouzlující a nekonečně problémový Fletch, který se stane hlavním podezřelým v případě vraždy, když pátrá po ukradené sbírce umění. Jak může prokázat svoji nevinu? Zjistit, kdo z dlouhého seznamu podezřelých je pachatel - od excentrického dealera umění a pohřešovaného playboye až po bláznivého souseda a Fletchovu italskou přítelkyni. Zločin nebyl vskutku nikdy tak neorganizovaný. (Paramount Network)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru lepší než předešlé 2 díly s Chevy Chasem. Hlavní představitel má v sobě osobní jiskru, nenásilnou eleganci a jemnou vychcanost. To vše tvoří osobu, která umí plynule proplouvat mezi problémy a ještě se usmívat. Je uklidňující sledovat jeho patálie a on si je jen namaže na chleba. Jon Hamm umí hrát velkého elegána. Chci s ním další dily nebo nový seriál. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Fletcher je bývalý investigativní novinář, který se jednoho dne stane podezřelým z vraždy. Začne se tak pátrat na vlastní pěst, aby prokázal svojí nevinu a navíc se ještě snaží vyřešit krádež obrazů patřící jeho snoubence. John Hamm je jako Fletcher fajn, snaží se být neustále nad věcí a Hammovo charisma tomu docela pomáhá. Problém je, že Confess,Fletch pořádně neví co by chtělo být a úplně dobře nefunguje ani jako komedie ani jako kriminálka.  Nakonec tak není ničím víc než další z řady filmů, které divák shlédne, řekne si, že to vlastně nebylo tak špatné a vyloženě se u toho nudit nebude, ale do druhého dne na něj zapomene...60% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PODÍVEJTE SE PANE FLETCHERE. POKUD JSTE TUTO MLADOU ŽENU ZABIL, OCENILI BYCHOM PŘIZNÁNÍ. MÁM DOMA MIMINKO A VÁŽNĚ BYCH SE RÁD PROSPAL…“ Je to uvolněný… plný slovního ironickýho humoru a víc než o kriminálku jde o exhibici Irwina Maurice Fletchera. Takže vlastně Jona Hamma – kterej ho hraje parádně. Prostě krimi komedie, která se vám musí trefit do nálady a která vlastně nemá čím urazit. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Předlohou snímku je stejnojmenná kniha, kterou v roce 1976 napsal Gregory McDonald. 2.) Jedná se o třetí díl filmové série (FLETCH (1985); FLETCH ŽIJE (1989)) a první, ve kterém nehraje Chevy Chase. 3.) Thx za titule “ Fabiána Tetamenti“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na detektívky moc nie som, ale v tomto prevedení sa mi to celkom pozdávalo. Celý film ťahá výrazným spôsobom vpred Fletch (s vynikajúco obsadeným Jonom Hammom), ktorý svojou drzosťou, aroganciou a sarkastickým prejavom odzbrojil snáď úplne všetkých. Svojimi unáhlenými závermi a omylnosťou búra všetky mýty o klasických detektívoch a vyšetrovaní zločinu. A práve to robí z tejto detektívky niečo iné, svieže, inovatívne. Mnohým tradicionalistom sa to asi páčiť nebude, ale mne sa to páčilo. Toľko sarkazmu a irónie pokope, a celkovo výborné dialógy, to u mňa slávilo úspech. 4* (takmer až 5) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přiznej se, Fletchi je taková spíš až praštěná krimi, kde vlastně ale to krimi je zastoupeno jen nástřelem vyšetřování vraždy, s regulérností ovšem tato podívaná nemá ani smítko společného, jelikož je to celé prostě uvolněné až moc. Jak ono ,,vyšetřování”, tak především postavy tu totiž po celou dobu působí, jako by se jednalo o nějakou rozvernou komedii bez mantinelů, no zkrátka bylo po celou dobu fakt těžké to brát byť jen na chvíli nějak věrohodně, a právě z tohoto důvodu jsem si to asi nedokázal až tolik užít. Tím ovšem nechci tvrdit, že se nejedná o zábavný film, naopak, spád to má velice slušný, prakticky pořád se něco děje, sem tam dojde i k nějakému nečekanému zvratu, a co se týče toho hlavního, tedy humoru, tak nejde o styl vtipnosti, že se divák popadá za břicho, ale spíš je zde ve formě takové úsměvné oddechovky, důležité ale je, že je zdařilý a prakticky ani jednou nesklouzl k nějakému trapnému pojetí. Postavy lze jinak vesměs považovat za výrazné a rozhodně nenudící, stejně tak jako jejich sympatické představitele, charismatický Hamm, krásná Izzo, ztřeštěné Mumolo a nečekaně i Harden, a vtipný Wood Jr. A Mayeri, prostě fajn sestava. Ve výsledku se tak zkrátka jedná o poměrně zdařilou, nenáročnou oddychovku, která hodí do příjemné pohody, ale že by na druhou stranu kvůli čemukoliv stála vyloženě za pozornost, tak to bohužel rozhodně ne. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Fletch (Jon Hamm) říká, že odešel z novinařiny, protože tuto profesi zlevnila sociální média. V knize Fletch odešel do důchodu a uprchl z USA poté, co získal velkou sumu peněz od zkorumpovaného podnikatele. (Johnny.ARN)
  • Než hlavní roli Fletche dostal Jon Hamm, kroužil kolem ní Joshua Jackson. O moderní adaptaci jednoho z románů o Fletchovi se pokoušel i Kevin Smith, který chtěl do hlavní role obsadit dlouholetého spolupracovníka Jasona Lee. To ale zavrhlo studio. (DavePave)

Reklama

Reklama