Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než posledně  Pátrání (2018) na . které to na začátku i odkazuje má to lepší děj , herce a je to napínavější bohužel konec se zde opět nepodařil. Matka má nového přítele a ten ji pozve do Kolumbie na dovolenou dcera je doma  a má pro ně v pondělí dojet na letiště tak tam dojede a oni nikde. Tak jich hledá mezitím zjistíme , že její přítel je divný (nebudu více spoilerovat) její matka je divná (nebudu více spoilerovat) a vše směřuje k překvapivému konci.  Bohužel ten je ještě blbější než v pátrání jelikož pokud má někdo chytrou aplikaci na vše a ten její únosce to nedokáže zničit tak je idiot . 80 procent ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Občas pôsobilo snímanie cez kamery áut, mobilov, notebookov a pod. trochu nasilu, navyše veľakrát bolo očividné, že sa záber natočil profesionálnou kamerou a iba dosadil, napr. do počítača. Väčšinu času však takéto zobrazovanie udalostí pôsobilo prirodzene, a tie malé výnimky sa dali tolerovať, nakoľko nepôsobili príliš rušivo. Celé to pátranie som si užíval a udržiavalo ma to v miernom napätí, len ten záver bol pomerne slabý, čo je škoda. V porovnaní so Searching sa mi ale Missing pozeralo lepšie a asi ma to aj viac bavilo. 7,4/10. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdyby unesli mámu mně, tak můžu akorát tak běhat po ulici a křičet "Mami, kde jsi". Na stranu druhou, zmizet já, tak to moje dítě začne zajímat až ve chvíli, kdy mu dojde jídlo, kapesné a čisté ponožky. Děj slušně odsýpá, i když pár hluchých míst by se našlo. herci sympatičtí a uvěřitelní. Zápletka lehce překombinovaná, ale ne mimo mísu. Za mne více než dobrý snímek, který oceňuji 70%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tyhle desktopové thrillery jsou vděčné a vzhledem k tomu, že se jich ještě nechopil někdo kdo by je sekal jak Baťa cvičky a není jich tak mnoho, skoro vždy spolehlivě zabaví. Ani Nezvěstná jakožto neformální nástupce velmi dobrého Pátrání na tom není jinak. Zápletka je sice tentokrát zbytečně šroubovaná a ve všech těch zvratech na zvraty je v určitých pasážích na hranici uvěřitelnosti, ale naštěstí se nikdy nedostane do bodu, kdy by to co děje na plátně vyznívalo hloupě nebo trapně...70% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Snímek Nezvěstná se dá do jisté míry považovat jako pomyslný nástupce výborného thrilleru Pátrání, a přestože má velké množství společných rysů, tak se v žádném případě nejedná o vyloženou kopii či obyčejný remake. Nezvěstná stojí pevně na vlastních nohou, z daného žánru si bere to nejlepší a servíruje zajímavou a chytrou podívanou, v níž není nouze o napětí, zvraty a také o příjemnou tajemnou atmosféru. Chválím v rámci možností svižné tempo, Storm Reid je výborná, jedinou výtku mám snad jen k závěru, který mi přišel zbytečně moc přepálený, jinak ale absolutně nemám co vytknout. Výborný thriller. 8/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)
  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)

Související novinky

Reklama

Reklama