Fleishman v průšvihu
Taffy Brodesser-AknerScénář:
Michael GoldbachKamera:
Corey WalterHudba:
Caroline ShawHrají:
Jesse Eisenberg, Claire Danes, Lizzy Caplan, Adam Brody, Josh Stamberg, Ashley Austin Morris, Jenny Powers, Joy Suprano, Eric William Morris, Zack Robidas, Seth Barrish, Vincenzo Amato (více)VOD (1)
Toby se setká s Rachel. (Disney+)
Otřesně nudná z velké části retrospektivní epizoda mapujíc vztah Fleishmana s jeho manželkou od seznámení na výšce až po současnost kdy vidíme totálního idiota, který za celý život nebyl schopen, či ochoten rozeznat a hlavně si přiznat, že si vzal studenou, psychopatickpu, bezcitnou narcistickou píču, a těď, když s ní má dva haranty a ona na něj sere z vysoka a zahýbá mu tak ponižujícím a zjevným způsobem, že se na to normální chlap s i jen minimální sebeúctou nemůže dívat, se najednou rozhodne KONEČNĚ jednat! Bohužel, na další díly už nemám nervy a považuji celé toto dílo za ztrátu času! Pro nějaké submisivní podpantofláky to může být snad wake up call. I když o tom pochybuji pochybuji! ()
Aneb se v základech začaly objevovat trhliny. V téhle epizodě se podíváme, jak celý ten vztah začal a proče skončil. Tvůrci bravurně a s noblesou ukazují, jak jednoduše se může vztah zřítit do propasti. Rachel neustále touží po kariérním postupu, ale v tom ji brání děti. Ne na dlouho. Stačí si pořídit chůvu a začít vydělávat penízky, protože ano, za peníze si koupíte štěstí. Pomalu, ale jistě se začíná propracovávat mezi elitu a s ní přichází snobští přátelé. ()
Třetí díl je za mě podstatně výživnější, než ty dva předchozí. Konečně se tady něco dělo a nemlátila se jen prázdná sláma. Tobi kopl kozla, signály přicházely, ale mladej, nezkušenej člověk je nedokáže správně vyhodnotit (zdrhej!), z vinných mušek pochybností narostou neodbytný masařky zmaru až teprve časem, zpravidla při dětech, a to už se od toho utíká hůř. Začíná to bejt životný, ještě tomu dám šanci. ()
Photo © Hulu