Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několika dílný příběh o jedné mladé anglické pěvecké skupině, která se tentokrát vydává za dobrodružstvím a slávou do Miami, kde zažije spoustu legrace. (MsWampir)

Recenze (85)

MM11 

všechny recenze uživatele

Rychlokvašky to zkouší na plátně. To tu asi bývalo vždycky, ale pokud už podobnou věc kdysi někdo spatlal, tak hleděl nacpat co největší hudební výplň. A tahle výstavní sedmička je na tom úplně opačně. Hudby se dočkáte poskrovnu (sladký popík s ozvěnou černých žánrů), zato Vás čeká falešné úsměvy a "vtipné" momenty se zákulisí... No, věřte mi - pokud nejste skalní, tak se bez toho obejdete. ()

Crust 

všechny recenze uživatele

Jasně, byl to trošku jednodušeji vystavěný seriál na podporu britského popového prefabrikátu jménem S Club 7, ale tenkrát, na druhém stupni ZŠ jsem se na to po návratu ze školy koukal rád. Skoro mi přišlo, že komediální talent mají někteří členové větší než pěvecký. A navíc, Rachel Stevens byla tehdy pro mé ranně pubertální srdce stejnej crush jako Rachel z Přátel. Takže z nostalgie a taky proto, že už jsem to 20 let neviděl ***. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Tady ani tak nešlo o to, že mi bylo dvacet. Ale že bylo dvacet právě micinkám z tohoto díla. To je pak těžké držet si odstup sofistikované kritiky......Kukadla, to je jeden Disney vedle druhého, zoubky věčně rozesmáté, rovné a povesměs všechny pospolu, ještě k tomu hrající si na mléčné. Umělecký přínos lidstvu to samozřejmě nemá žádný. Ikdyž možná, že kdyby Goethe tenkrát v Marienbadu zahlíd pod slunečníkem některou z těchto prcin, mohl vzniknout majstrštyk. Filozoficky bych to ale shledával podnětu nehodného reakce. Stejně jako plýtvat literárním nadáním na kritiku S Club 7 v Miami. 20% ()

skodnejtapir 

všechny recenze uživatele

Miloval jsem Rachel, proto 5 hvězd. I když teda vlastně ne, na tenhle seriál jsem koukal až někdy ve 20-ti, takže jsem ji nemiloval, spíš jsem s ní chtěl spát:-D Ale vážně, fakt se mi líbila, stejně tak i jejich písničky, dokonce jsem měl doma i nějaký jejich album. A u seriálu jsem se zasmál, takže účel splněn na výbornou. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tahle první serie se mi celkem líbila. Jednoduché příběhy, prima parta, chytlavý popík. Jeden díl si vyslouží vyzvednout a sice díl s cestováním v čase, kde se naši hrdinové dostanou, tuším do 70. let a potkávají mladou Madonnu, mladou Cher, svého šéfa, u kterého objeví, proč je tak zahořklý a publikum odzbrojí písničkou Dancing Queen. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama