Rusty CundieffScénář:
Macon BlairKamera:
Andrew StrahornHudba:
Nathan FurstHrají:
Morgan Freeman, Josh Hutcherson, Greg Germann, David Kallaway, Bevin Bru, Lovie Simone, Sammi Rotibi, Griff Furst, Kenneth Kynt Bryan, Marcus Brown (více)Obsahy(2)
Bloger Franklin (Josh Hutcherson) zabrání útoku na Antona Burrella (Morgan Freeman), vizionářského technologického guru, s nímž dostal příležitost udělat rozhovor. Najde prsten, který Burrell upustil, a zjistí, že svému nositeli dává schopnost cestovat 57 sekund do minulosti. Franklin se ho rozhodne použít k pomstě farmaceutické společnosti, která je zodpovědná za smrt jeho sestry-dvojčete. (mac000)
Aj keď nie som žiadny veľký fanúšik sci-fi, tak 57 Seconds ma celkom chytilo. A musím uznať, že celý ten koncept bol fakt vydarený, takže vôbec nechápem to neúmerne nízke hodnotenie (len 52%). Príbeh mal navyše kvalitnú thrillerovú zápletku s motívom fundovanej pomsty, takže sa mi páčilo, že to nebolo len také prvoplánové a impulzívne. Franklin to mal premyslené fakt dobre, a ešte mal aj výhodu, že si to mohol aj zopakovať :) V závere som sa bál, že sa to ukončí nejakým priblblým spôsobom, ale napokon aj to bolo zvládnuté celkom obstojne. 5* ()
Trochu okopírované /vidím dopředu či dozadu kousek času už tu bylo/, zasazené do moderní doby, kdy se špiclujeme mobily, náramky, soc.sítěmi a kde čím a s provedením, které v tom komorním rozpočtu zase nebylo tak bídné. Hlavní hrdina ukázal, jak přitažlivá je moc a peníze (nesympatický herec). BIG PHARMY nás okrádají a víme to všichni, ale co naděláme? Morgane nezklamal, černošská modelka Live Simone nic nehrála, ale koukání na ní zvyšovalo kvalitu filmu, který skončil v kazatelské průměrnosti a u hrdiny, co si možná vychutnal pomstu, ale pak se sebral a šel... Kam? Do "pravdy". Hm...50% ()
Tenhle film měl šanci být lepší než je...nápad, herecké obsazení celkem fajn, ale scénář z toho udělal horší béčko. Sci-fi co se snaží vybrat svých 57 sekund. Víckrát ten film rozhodně vidět nemusím. Mám trochu obavu, že si nechali tvůrci otevřené dveře pro dvojku. Tak zaokrouhleno hodně nahoru 3 hvězdy. ()
Tak nejhorší to nebylo . Takové neotřelé téma a slušné herecké výkony . Morgan v dobré formě i v tomhle věku . Nechápu . Klobouk dolů . I přesto pro mne - Celkově slabší tři *** . Mohla by být dvojka , ale prsten byl znehodnocen . Ledaže by měli schovaný jiný . Třeba 200 sekund . To by bylo zajímavější . ()
Tohle mohlo bejt tak skvely - perfektni namet, ale “my jsme rekli NE”. Radeji obsadime do hlavnich roli tragicke herce (samozrejme krome MF), udelame totalne hnusne rekvizity a absolutne nevyuzijeme humor, ktery cestovani casem v tehle podobe nabizi a radoby dramatickou linku nechame bez hlubsi moznosti sympatii s hlavnim hrdinou. Hlavni dvojice je naprosto tragicka a vlastne jim celou dobu nedokazete fandit. A finale? Skoda mluvit. ()
Photo © CAA Media Finance
- Film sa natáčal v Lafayette (Kalifornia, USA) od 11. apríla 2022 po dobu 5 týždňov + 20 týždňov v postprodukcii. (Arsenal83)
- Podľa najväčšieho denníka v Lousiane Acadiana Advocate časti scenára písal sám Morgan Freeman. (Arsenal83)
- Samotné natáčanie filmu prinieslo mestu Lafayette 8,5 milióna dolárov a vytvorilo 500 pracovných miest (stravovacie, remeselné, ubytovacie služby atď.) (Arsenal83)