Reklama

Reklama

Bargain

(seriál)
  • Jižní Korea 몸값 (více)
Trailer
Jižní Korea, 2022, 3 h 34 min (Minutáž: 33–37 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ľudia nalákaní do odľahlého motela sa rýchlo stanú obeťami dravého obchodovania s orgánmi, no keď nastane katastrofické zemetrasenie, preživšie obete, obchodníci s ľuďmi aj kupujúci musia bojovať, aby unikli z rozpadajúcej sa budovy. (SkyShowtime)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá korejská jednohubka, která v sobě míchá survival akci a psychothriller a to celé v kulisách ze kterých by měl Jigsaw radost. Konec je navíc dost překvapivý a nabízí poměrně nečekané možnosti kudy se vydat v případě další série…70% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No čekal jsem tedy větší pecku... Kamera chaotická a asi nepoužili stabilizátor (asi záměr). Postavy nesympatické, někdy mě to i nudilo jak po sobě pořád řvali. Ano tato mini série je dost uřvaná a věčné hádky mi lezly na nervy. Mrtvých bylo dost, otravná hudba ve stylu ladícího orchestru .... Naštěstí to má jen 6 dílů po 30 minutách.... A ke konci mě už ani nezajímalo jak to dopadne.... ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Další z případů, kdy vám trailery lžou a slibují vám akční vybíjenou v hotelu. A ona je to přitom psycho jizda, ve které se strany mění rychleji, než ministr zdravotnictví v Babišově éře, kdy všem bylo líp. Zde totiž dvojice hlavních postav, čelí jak psychopatům kteří sou schopni vás kuchnout, jen kvůli blbému pohledu, tak i vzájemné nedůvěře. Co se mi na seriálu, líbilo bylo právě to, že co patro to jinej psychouš a navíc, "detektiv" je hláškář a všechno okolo sebe komentuje, takže v tomhle směru je o zábavu postaráno. Navíc kameraman odvádí perfektní práci, takže ono je to i dost intezivní, i přestože to neni zas tak akční, navíc ono celé to prostoředí hotelu, je docela znepokojivé. A navíc ten konec ? Skýtá tolik možností kudy, by mohl seriál jít. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodí se napsat: "Do jaký díry jsem to zase spadla?"? :D :O Skvělý seriál (nechci psát, že po dějové stránce nepřekvapí), u kterého jsem si dost často říkala, zda tady všichni opravdu ví, kam to chtějí směřovat. Znovu...sem si dost často říkala, zda tady všichni opravdu ví, kam to chtějí směřovat po dějové stránce kromě sledování, jak se lidi zachovají v určitých situacích, jak jsou schopni najednou dělat věci, které pro ně nejsou standardní, jak je snadné dělat věci, které nejsou na první pohled správné, ale na konci cesty je odměna, o kterou celou dobu šlo. Takže sledovat těch šest dílů je sice zábava a je snadný čekat, že na konci nebude žádná duha a jednorožci, jenom je o trochu víc fajn čekat, jak moc to bude špatný (vzhledem k názvu posledního dílu). A tady asi začíná můj hlavní problém. CO BYL TEN KONEC? Teda, mě by to nevadilo a užila jsem si to. Jenom...psala jsem to čtyři dny zpátky. Jestli se ukáže, že to celou dobu bylo plánovaný na tři série, tak mě klepne. Protože jestli jo, tak by to konceptem směřovalo právě tam, jak jsem to psala teď naposled u jiného seriálu a mého vztahu k řešení tohohle konceptu. No, nechám se překvapit, co z toho nakonec vyleze a těšim se na druhou sérii, to zase jo :) Asi bych měla zmínit ještě jednu věc. Co jsem četla, tohle opravdu bylo točené přesně tak, jak je vidět ve výsledku. Ne jako "realita druhého Vyproštění". Oceňuju tedy sílu, jakou to má vtáhnout do děje, to funguje skvěle a na jedničku. Ale muselo za tím být vážně moc příprav a možná víc zkoušek než čistého natáčení (pokud teda někdo něco nepokáknul a nemuselo se jet od začátku). Takže tady jednoznačný palec nahoru. No, tak jo, to by bylo. A já už se nemůžu dočkat, až znovu uvidím další super "přípravu do boje". Ano, občas bylo těžký se nezačít smát. Dokonce jsem se u jednoho dílu smála skoro celou jeho délku. Ale jak jsem už psala dřív. Já svoje místo v pekle už mám rezervovaný, takže je mi to vlastně úplně jedno :) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama