Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 15. film - Normálne by som asi "Falling For Christmas" dal trošku iné hodnotenie, no musím film aspoň trošku vyzdvihnúť. V prvom rade vďaka Lindsay Lohan, ktorá vyzerá, že sa konečne reálne postavila na nohy. A prináša herecký comeback aký potrebovala ("Among The Shadowsbolo totiž otrasné). Je vtipná, no súčasne vie byť aj veľmi príjemná. Baví ma tiež, že si jej postava Sierra dokonca aj zachová svoje vlastné charakterové črty. Má síce výpadok pamäte, no ten charakter je tam kdesi v hĺbke zakorenený. Nezačne sa správať úplne inak. Dáva to filmu celkom dobrú dávku komédie. Okrem toho ale aj je vidno, že sa vie snažiť. A skrz tie úsmevné momentky a humor sa ukazuje aj šarm filmu. Takže nemôžem byť na neho zlý. Ako milovník Vianoc budem zhovievavý a pošlem Lindsey domov s trošku lepšou známkou, ako by si film zaslúžil. Ale prajem si, aby jej talent bol na obrazovke viac a aby už nerobila hovadiny, ktorými by spadla opäť dole. Hodnotenie: B- ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Netflix? Hallmark? Co nutí Netflix jít do těhlech vod? Na rozdíl od Hallmarku tu nemá Netflix "svý" herce, který ví co mají dělat a jak se tvářit. Neberte to tak, že chci Hallmark nějak chválit, ale když si pustím jejich film, ideálně vánoční, dostanu pokaždý totéž - sníh, nějakou vánoční atmosféru, tunu kýče, 2 tuny lásky a cukříčkový happyend. Vánoce na spadnutí tu ukážou Lindsay Lohan, která není hezká...a toho týpka, který není hezký ani sympatický. Copak zbyde? Pár scén jak z Přes palubu, ve kterých se bohatá fiflena učí domácí práce... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Lindsday Lohan v posledných rokoch toho veľa netočí, no zdá sa, že sa aj tak nedokázala vymaniť z podpriemerných romantických záležitostí. Aj v tomto prípade ide o banálnu zápletku, ktorá neprinesie nič také, čo by si človek pamätal viac ako 5 minút po jej skončení. Podpriemer. 40/100 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Taková vánoční verze filmu Přes palubu. Nic originálního to v sobě nemá, příběh, který jsme už viděli stokrát, předem jasně daný konec. Na film jsem se koukla převážně a jen kvůli Lindsay Lohan a jsem si jistá, že právě kvůli ní se na film kouklo 90% lidí. I po těch letech je Lindsay prostě tahák, jen škoda, že nemá ruku na kvalitnější filmy, protože pořád na to má. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Netflix nám servíruje prvotinu a vôbec nie kok... tohtoročných Vianoc po chuti skôr filé ako kapor kedže sa po nej nedrhnem(sice ani nechytám na rybníku),ba naopak načas pohlcujem,že obodriť mysel a zrekapitulovať čo som blízkym ešte nekúpil a je toho zrejme menej ako si kúpi Lindsay Lohan za honorár k tomuto filmu,nieže by to bol nejaký trhák,ktorý vyprovokuje Maculay Culkina natočit Sám doma a mrtvý!(ja osobne ho mám rád) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama