Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Buck Olmstead má plné ruce práce se svou volební kampaní. A právě v tomto shonu je informován o děsivém zločinu. V jednom hotelovém pokoji byly nalezeny dvě mrtvoly. Jak na mužské, tak na ženské oběti jsou jasné stopy toho, že ten, kdo zločin spáchal, postupoval s téměř chirurgickou přesností. A aby nepříjemného nebylo málo, objeví se krátce nato v Olmsteadově kanceláři agent FBI Frank LaCrosse, aby se zúčastnil místního ohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

cross 

všechny recenze uživatele

Past je tuctovým thrillerem o honbě za psychopatickým zabijákem, jehož předem naplánovaná hra vychází do posledního puntíku, a který má vždy nějaké to eso v rukávu. Herci hrají tak akorát aby se na to dalo koukat a od scénáře nečekejte rozhodně žádné zázraky. Bavil jsem se sice dobře, ale více inteligence a méně nadživotních výstupů by rozhodně neuškodilo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný, slušně vystavěný thriller, ve kterém první třetinu baví lehké náznaky a matoucí stopy příjemně mlžící totožnost vraha. Škoda, že tvůrci tuto hru neudrželi déle. Akce není nijak extra nadsazená, postava vraha, budící sympatie i neklid a později mrazení, je poměrně netradiční, výborně podaná a potěší i jistou, dnes docela netypickou civilností, Quaidův Frank je dokonalý ve své odhodlané zaťatosti. Oba pak mezi ostatními, poměrně schematicky podanými přihrávači, výrazně vynikají a rozehrávají svou hru ku potěše diváka. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Standardní thriller s masovým vrahem, který je odproštěn od temnoty SEDMIČKY nebo SBĚRATELE POLIBKŮ. Scénáře i režie se ujal Jeb Stuart (scénář DIE HARD, FUGITIVE) a zatímco režie je perfektní, ve scénáři je celkem dost děr, třeba motiv vraha vůbec není zvírazněn! Každopádně Dennis Quaid byl skvělý a já se bavil! ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Scenáristovi sa celkom šikovne darí prenášať tieň podozrenia z postavy na postavu. Oceňujem, že sa nepohráva s divákovou inteligenciou a v čase, keď už je v podstate jasné, kto je vrahom, to naozaj odhalí. Akurát mi vŕta hlavou jediná záhadná vec na filme: a tou je jeho tunajšie označenie za "mysteriózny".. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, který vyniká zejména dokonale ponurou atmosférou, narůstajícím napětím a překvapivým rozuzlením.. Z herců mě velice překvapil hlavně Danny Glover, na kterého jsem zvyklý spíše z kladných rolí a i tady jeho postava zpočátku budí sympatie..postupná přeměna v bezcitného zabijáka je pak o to děsivější! Své si odehrál i mladý Jared Leto, Dennis Quaid hraje spíše druhé housle, ale úplně se také neztrácí takže ve výsledku jsem zcela spokojen... ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama