Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá americká jednohubka, ktorá má možno niečo do seba, ale nie je nijak výnimočne natočená. Opäť film vyznel príliš tuctovo po viacerých stránkach, ako scenár, réžia, herci atď. Nevravím, že film je na obtiaž, no chcelo by to viacej vychytávok v deji, proste nejaký silnejší drajv. Inka možno by neuškodilo keby mal film o pár minút menej. 55% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Budu asi jeden z mála, ale Rickyho Gervaise a jeho pitvořící se humor nemám (moc) rád. Nicméně mě Ghost Town vcelku potěšil. Řekněme si to na rovinu, ten film se snaží být tak moc originálním, že mu to přejete, ale pak vidíte, jak upadá do stejných šablon jako tisíce filmů před ním a je po srandě. Na druhou stranu pár slušných vtípků se tu najde a Téa Leoni je pěkná ženská. Na takových 60 % to vidím bez problémů, proč taky ne, na jedno zhlédnutí to je super… ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré nemajú tendenciu ani uraziť ale ani nadchnúť. Po príbehovej stránke sa jedná o všedný príbeh, ktorý je obohatený o trocha tej fantastickosti. Koepp, ktorý sa v tomto prípade podielal aj na scénari sa môže pochváliť naozaj zaujímavým nápadom, ktorý ale vôbec nie je spracovaný tak ako si zaslúžil a ktorý naozaj veľmi malým množstvom balancuje na tej humornej hranici. Čo sa týka tej emotívnej, tá je zvládnutá dobre, ale tiež len kvôli dobre zvolenej hudbe a tvári Ricky Gervaisa, ktorý sa jednoducho na tých životných looserov, hľadajúcich svoje šťastie neskutočne hodí. Inak v celku priemer, ktorého potenciál, je ďaleko za námetom. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Najprv som chvíľu sondovala terén a hneď potom sa začala skvele baviť nielen na dialógoch. Situačný humor, suché odpisy, bizarné vedľajšie postavičky, ale aj samotný zubár "Pinkass" Pincus na mňa pôsobili veľmi osviežujúco :-) A čo ešte zopár skutočne geniálnych nápadíkov! To som sa nahlas smiala! Lenže keď sa to asi v polovici začalo zvrhávať na legendárneho Ducha, spadli mi kútiky úst. Ale nejako som to už doklepala, aj keď s pocitom, že originalitu spracovania i suchý humor v dialógoch utopila po tisíci raz omletá romantická kaša :-( Prvá polovica za 4*, druhá za 2*. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Standardní a umírněné: Přiměřeně veselé, přiměřeně duchařské ... a v souhrnu takové nějaké nanicovaté. Není to úplně zbytečný film, ale nepřináší nic nového - nic, co by mě nadměrně zaujalo, překvapilo nebo pobavilo ... a co bych už neviděla někdy jindy, někde jinde - a v lepším provedení. Nenáročná zábava na jeden večer, na kterou snadno a rychle zapomenu - a kterou pár povedených hlášek nespasí … 2,5* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Při natáčení prohlásil Gervais, že to je poslední film, ve kterém hraje a nemůže mluvit do natáčení. (don corleone)
  • Ve chvíli, kdy si před operací Pincus (Ricky Gervais) naleje sklenici mléka, je jedna z nádob poloprázdná. Poté, co sklenici vypije, jsou ale všechny tři nádoby opět plné. (ČSFD)
  • Kristen Wiig se považuje za fanynku Rickyho Gervaise. Natáčení s anglickým komikem označila za splnění svého snu. (don corleone)

Reklama

Reklama