Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak to byla slabota! Pokračování je mizerné a bohužel i docela nudné oproti prvnímu dílu, většina věcí už tam působí prostě nelogicky. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je komplic a kdo vrah. Jediné, na co se dalo koukat, byla Jennifer Love Hewitt. Ještě se mi líbí vybrané místo na těch Bahamách. No a poslední scéna je pak vyloženě směšná. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Teenagerovské horory jsou snad daleko horší a méně koukatelné než teenagerovské komedie... a že jich je, ach jo, tenhle subžánr absolutně né, já se u nich nebojím, pár let už ani nesměju, já už jen trpím. Mnohem napínavější ,než sledovat děj, je sledování stopáže na displeji přehrávače a to už je na pováženou. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Při jedničce jsem se, (ano musím to přiznat :-)), celkem bál a mělo to atmosféru. Dvojka má bohužel atmosféru jen asi prvních 10 minut. Pak je fuč. Ze začátku ještě pár solidních lekaček a pak už nic. Jenom si přejete, aby už chcípli (a to většinou fandím všem!) A zvlášť jsem pochopil, co bylo myšleno v Scary Movie 1 "uřvanou nesympatickou, černoškou". Pozor SPOILER! P. S. Všimli jste si, že na konci, když Jennifer zabije vraha, který pak oživne (ne toto není vtip!) vystřelí z 6rané pistole osmkrát? Je fakt dobrá. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když někoho zabijete, přesvědčte se, že je opravdu mrtvej. Když ho zabijete podruhé, přesvědčte se znovu. Nebo se znovu vrátí... Pokračování teenagerovské vyvražďovačky, ti kteří přežili zestárli o rok, aby se vstoupili do stejné řeky... Bohužel, většinu překvapení lze odhadnout dlouze předem (malý příklad. Dívka spí doma, když ji překvapí bouchnutí domovních dveří. Plíží se setmělým bytem, ale vzhledem k tomu že uplynutý čas ve filmu ukazuje nějakých 5 minut, nelze čekat nikoho jiného než kamarádku, která si jde něco půjčit...).. Taky mě na podobných filmech vadí, že když skupinku lidí někdo ohrožuje, tak se nedržej pohromadě ale snaží se rozdělit aby vrah pokud možno měl co nejsnažší práci.... Nu což ... ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměrné pokračování fajn slasheru. Nijak mě to neurazilo, nijak mě to neuchvátilo. Ano scénář nebyl top strop, nicméně zpracování bylo docela fajn, stejně asi jako prostředí. Herci nebyli nijak zvlášť otravní, tudíž mi to přišlo na pohodu sledovatelné. Hrdý na tvůrce však nejsem ani náhodou, a pořád se to mohlo vyvíjet zajímavěji. Věci se kupily a kupily, já jsem však moc neměl o co se ve filmu zajímat, tudíž jsem jen vychillovaně seděl a přehodnocoval co vlastně vidím. Nakonec to musím označit vážně jen za klasickej nudnej slasher. 50% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Pracovní názvy: I Know What You Did Last Summer 2, I Know What You Did Last Summer...The Story Continues, I Know What You Did Last Summer: The Sequel, I Know What You Did Two Summers Ago, I Still Know. (Stocki)
  • Keď zostane Julie (Hewitt) uväznená v solárku, Tyller a Will nevedia, čo majú robiť a tak začnú do prístroja trieskať. Stačilo ho však iba vypnúť a problém by bol vyriešený. (tXtX)
  • Keď sa Titus (Jack Black) vynorí z vody, v rukách drží marihuanovú cigaretu, následne ju zapáli a fajčí. To je ale nemožné, lebo cigareta musí byť logicky celá premočená. (tXtX)

Reklama

Reklama