Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Podle trajlerů jsem čekal pohodovou, mírně podvratnou blbinu s fajn herci a s lehkým girl power poselstvím. Ale jak se film rozjel, připadal jsem si jako bych seděl v letadle, které někdo unesl a teď s ním stoupá někam do stratosféry. Respektive do satirosféry - nejen, že to bylo mnohem vtipnější, nápaditější a ulítlejší, než jsem čekal, ale je to i skvělá feministická satira, brutální i citlivá zároveň. Ano, polopatická a místy stereotypní, ale konkrétně v Česku, kde je feminismus sprosté slovo, bych si fakt nestěžoval na to, že film tohle téma tak pře(d)žvýkává. Že jde jedinečný a originální počin, bylo jasné už z traileru. Ale teprve ve filmu poznáte, že je to i velmi chytrá a dospělá satira. Děti většinu vtipů nepochopí a už teď lituji rodiče, jak budou muset odpovídat na otázky jako "Mamííí, a co je to ten influencer?". Vizuální nálož je to intenzivní (možná až moc, jsem rád, že to má pod dvě hodiny). ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní filmové selhání. Všechno, na co tento film šáhne, pokazí, a to nemá zrovna tak velký dosah. Jeho děj je plný klišé, je neskutečně předvídatelný a tím pádem hrozně nudný. Protagonistky nebyly ničím zajímavé, jejich vztahy mezi sebou i s jinými postvami byly buď stereotypní, nebo prázdné. Film taky není vůbec vtipný, podle mně by nerozesmál ani mimino. Několika momentům jsem se smál, ale ne těm, u kterých to tvůrci zamýšleli. Herecké výkony byly slabé, a vlastně se není čemu divit, když je film plný neherců a D-listových seriálových herců. Prezentace byla hrozně nevýrazná, tvůrci se několikrát pokusili o trochu zajímavější  kompozice v záběrech, ale moc se jim v tom nedařilo. Hudba byla děsně otravná a málokdy tónově vhodná. 0/10 ()

Reklama

Aideon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nepřinesl nic originálního ani "wow" pro to, aby vás to donutilo se na tento kousek podívat. Lákadlem celého filmu tak mělo být zastoupení dívek známých z internetu, které sice nevypadají zle, ale po stránce kvality je to katastrofa. Jako kdybych už to měl seřadit herecky tak: Alagia, Šulcová a někde v dálce za nimi Kristal. Je vidět, že mají nějakou tu zkušenost stát před kamerou, ale ne se scénářem. (Ten sice také nebyl moc kvalitní, ale tak co se dalo čekat) Film byl podle mého názoru špatně rozvržen. Dlouhá předehra, pak najednou soutěž uteče za pár minut a máme konec. Myslel jsem, že film nese název podle soutěže, která mohla být více vidět a režisér si s ní mohl více pohrát. Zápletka v podstatě není. Výherce je očividný. Některé postavy ani vlastně nechápu proč jsou "hlavní".... například Kristal moc nezapadá do dějové linky, ale filmaři nám o ní říkají více, protože nakonci bude chodit s někým? Celkově mi tato postava do filmu nezapadala. Tina a Marta aspoň byli mimo Cool Girl kamarádky, ale ona byla random holka, která s nima má vlastně souvislot a dosadila se tam, dle mého názoru jen proto, že tři influencerky jsou víc než pouze dvě. Jako konec konců, od filmu jsem nic jiného než propadák neočekával. A to hlavně díky tomu, že samotný trailer nám prozradil úplně, ale že ÚPLNĚ všechny zápletky a vyvrcholení, které nás mohli šokovat. Takže film si potom ani nemůžete užít, když víte, že to přijde. Hvězdu dávám pro profesionální herecké obsazení, které si zde střihlo převážně pouze rodiče. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o vykrádačku tohohle Backstage (2018) jen změnili tu soutěž z taneční na vědomostní/taneční a pak volný styl.  3 holky se přihlásí do soutěži Cool Girl kde je hlavní cena 1 milion a dovolená na kanárech jedna je tanečnice a její matka dluží přes 400 000 (úplná blbost, že by ji nevyhodily z baráku) druhá je běžkyně a je lesba  a třetí je beauty infuencerka (ženské líčení)  co má otce co neuznává tuhle ´´živnost,, . Do toho ta první má chlapa u ,kterého zjistí, že jí zahýbá (úplná blbost, že by jí vše na konci vyslepičil) druhá řeší to, že se jí líbí ta s tím chlapem a do toho ví, že jí její chlap zahýbá a třetí ma kamaráda co po ní jede , ale nechce jí to říct. Tak se dostanou do finále (tohle není ani spoiler je to tak okaté, že to je jasné každému i v trailerech to jde vidět) kde vyhraje ta s těmi dluhy nečekaně. Pak se ta co je na holky přizná, že je lesba   ta s těmi dluhy rozejde s tím chlapem a dostane nabídku na prodej nějakého nápoje a ta třetí dostane nabídku v seriálu a  začne chodit asi s tím klukem co po ní jel. Jinak je to film spíše pro puberťačky (spíše holky) v kině jich byla většina a byly nadšené neřeším kdo ty holky jsou nebo nejsou nemám instagram ani tiktok a je mě to jedno film má slušnou hudbu a ty holky taky nejsou k zahození. Kdyby to nebylo tak přímočaré a okaté, že zvítězí ta s těmi dluhy tak bych to ocenil výše plusové body za hudbu a celkově se film dá.  Je to na stejné kvalitě jak ten Backstage , ale tady to schytá ze všech stran jelikož jsou tam takové ´´herečky,, . Je to mezi 40 a 60 nechám to zatím na 60. P.s. v čem spočívala ta cool girl jedna uměla běhat, ale to umí snad každá jedna uměla tančit ,ale ve filmu se tomu věnují tak 5 minut a to umí taky každá a jedna radí holkám jak se líčit i tohle není umění a takových holek je více. ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Velké, plastické, tupé, neherecké, tik tok instagramové peklo s botoxovými kačeřími hubami a scénářem ze špatného porna. Je opravdu k pláči, že takové kreatury jsou vzorem pro mládež, vyrostou z ní dementi s vypláchlým mozkem. Jsem moc ráda, že nepatřím k této vymaštěné generaci. To je konečná. Je mi trapně, že jsem to vůbec  viděla. Dominique si pamatuju ze Superstar, ale jak se, sakra, dostala k filmu? Zřejmě z pod stolu režiséra Tichého, jako její 2 kolegyně. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)
  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama