Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

HanzoBureshi odpad!

všechny recenze uživatele

Ach ty zlaté časy s Horst Fuchsem, protože tohle byl opravdu hodně dlouhý teleshopping. Už podle prvních recenzí bylo jasné, co divák dostane. Příběh tu byl skoro nulový, většinou mi přišlo, že se tu jen odříkávají dialogy z textu bez špetky nějakého hraní a postavy mi přišly duchem mimo. Každá dějová linka má ending jako z pohádky. Nejvíce mě položila dějová linka s Mexikem. Ani nevím, co je hlavním cílem tohoto díla. Je to jen celovečerní reklama, která divákovi vůbec nic nedá. ()

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofálně hrozné. Přestože samotná forma natočení je čistě průměrná, film trpí primárně naprosto tragickým scénářem a dialogy. Viděl jsem Triassic World od Asylum, kde klonovali dinosaury kvůli orgánům. Viděl jsem všechny díly Žralokonáda. Ale tady jsou téměř všechny myšlenky i to, co postavy vypouští z úst, mnohonásobně horší. První půl hodinu jsem musel pravidelně zastavovat, abych zpracovával, co za repliky na mě postavy chrlí. Nejhorší na tom je, že tady nefungují ani technické základy, jako je správný mix zvuku, a chybí tu jakékoliv originální záběry kamerou nebo alespoň náznak napětí. Je tu jen pár herců, jejichž výkon se dá sledovat, a je paradox, že Speaker je mezi nimi. Tenhle film je zkrátka definicí toho, co by se na ČSFD mělo hodnotit odpadem, a mně zkrátka nezbývá nic jiného, než mu jej udělit. ()

Reklama

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, to je fakt tvrdé dno. Hůř nehrají ani malé děti. Asi bych odpustila přiblblý a zcela odhadnutelný scénář, ale ty těžce vykonstruované hádky, u kterých těm “hercům” cukají koutky nebo drmolí repliky tak rychle, že jim není rozumět… to fakt ne. A připodobnění ke studentským filmům si odpustím, protože i ty dosahují vyšší kvality! A pro všechny, co by to chtěli zkusit jako já: nemá to smysl… fakt žene. ()

DvoRSTA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo. Nechápu, jak tenhle sranec mohl dostat dotaci z fondu kinematografie. Z filmu si máme odnést nějaké moudro či zamyšlení. Odnesl jsem si lobotomii mozku a pocit, že mám pít pouze OXO tea a další sračkoidní značky. Děj se psal zřejmě podle toho, kdo ten den nasral režiséra nebo s ním jebal. Z influencera herce neuděláš, protože influencer umí hrát pouze tak dlouho, dokud mu to aplikace dovolí. Kdyby se ten sranec nenatočil, tak mohlo za ty peníze z fondu vzniknout něco lepšího, než 2 hodinový teleshopping.    Děj: sračka | Obsazení: chce se mi zvracet | Celkově: já viděl peklo ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som neveril, ale bola to skutočnosť. Ono to je skutočne fakt také zlé. Asi okrem kamery a strihu, zvyšok je čistý odpad. Dal som tomu šancu, videl som to, môžem si na to spraviť názor. Filmy s neherečkami môžu byť fajn, len to musí chytiť niekto kvalitný, po všetkých smeroch a hlasoch. Ako je možné, že tento príbeh bol knižný bestseller? Je to fakt len tak zle prevedené na plátno? Neviem a nikdy sa to nedozviem. Zaslúžený ODPAD! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)
  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno