Reklama

Reklama

Million Dollar Hotel

  • Německo The Million Dollar Hotel (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh tohoto filmu se odehrává v jednom z hotelů postavených kdysi ve třicátých letech. V jednom z těch hotelů, kde smích poskakoval na bublinkách šampaňského. S příchodem třetího milénia v hotelu přežívají mentálně nemocní, blázni, narkomani, prostitutky a pátý člen skupiny Beatles. Tom Tom, hlavní hrdina filmu, zrovna zamilovaně sleduje éterickou prostitutku Eloise. Až chemicky kyselý milostný vztah dala do pohybu jediná věc - do hotelu přijíždí zvláštní agent Skinner, aby vyšetřil záhadnou smrt Tomova nejlepšího kamaráda - syna milionáře - Israela Goldkisse. Nehostinné kulisy a skvělý střih vytváří ztracenou atmosféru, kterou prohlubuje jedinečná hudba skupiny U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Budu se muset zajít zeptat naproti do vinotéky, co mi to proboha pan prodavač prodal za víno, protože si nedovedu jinak vysvětlit, jaktože tento snímek Wima Wenderse na mě zapůsobil zcela opačně než na 90% zdejšího osazenstva. Nebo to bude jednoduše tím, že jsem MAGOR :o) ( vysvětlení naleznete v komentáři uživ. LeoH ). Million Dollar Hotel je snový, psychedelický snímek, jehož sledování jsem prožíval jak v " opojení ". Přísahám, sjetý jsem ale nebyl :o) Výsledný resultát: 1* za atmosféru, 1* za herecké výkony, 1 za režii Wima Wenderse ( já si naopak od ostatních myslím, že přesně věděl, co chce natočit a také toho následně docílil. Poslední 4* udílím za hudební doprovod - U2 já rád......p.s. kouká se na to hezky, ale hostem tohoto hotelu bych být nechtěl, co kdyby si mě tam nechali... :o) ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený mystický filmek ze světa nejnižší lidské společnosti USA... v rozpadajícím se starém hotelu žije banda pomatenců, kteří jsou mimo jakékoli zákony vnějšího světa za zdmi jejich apartmá... a v tom všem se rozvine láska, nenávist, smrt. PS: Nehledě k tomu, že Mila je zde přímo k sežrání, hlavní hrdina je skvostně debilní a Gibson, je dobré naškrobené mutantě... :-)) ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Tak, mne sa tento film veľmi páčil. Hoci jeho záver vieme už na začiatku, páčila sa mi tá zmes podivínov, bláznov a kadejakých indivíduí a niektoré hlášky. Sem-tam to bolo aj vtipné a celé mi to prišlo fakt super. Herecké výkony Mela Gibsona, Milly Jovovich a hlavne Jeremy Daviesa boli fakt úchvatné. Hudba od U2 mi padla ako uliata, mám rád ich hudbu a Wim Wenders nakrútil ďalší skvelý film. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Po dechberoucí úvodní sekvenci přichází postupný rozklad diváckého zážitku. Million Dollar Hotel je podvratný film plný karikatur a póz, ve své podstatě nemocné dílo. Celkové morální vyznění filmu (vražda následovaná sebevraždou) je naprosto patologické, stejně jako pohádka o odlišných hrdinech, kteří jsou uvězněni ve svém antiprostoru. Million Dollar Hotel prezentuje absolutně nekoherentní svět bez hodnot, názorů a citů. Svět vágní stejně jako ten televizní, o kterém Tom Tom tak rád a často mluví. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Dal bych odpad! Ale Peter Stormare,takze jedna hvezdicka,ne protoze tam jenom je,ale taky zaujme. Tak tenhle film me fakt rozcilil.Nevadi mi Bono,U2,Mel,Milla(jo,Jeremy Davies, ten je hroznej,ale v jinech filmech ho mam rad).Proc vsak musi byt nektery experimenty tak nudny,trapny... .Vsem, kterym se to libilo, se omlouvam. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal v centre Los Angeles. (youtoo18)
  • Příběh původně vymyslel a napsal frontman irské hudební skupiny U2 Bono Vox při natáčení hudebního videoklipu Where the Streets Have No Name. Ve filmu ho můžeme vidět jako komparz na konci padesáté minuty, jak sedí v hotelové hale. (Trajektt)

Reklama

Reklama