Reklama

Reklama

Naměkko

(seriál)
  • USA Unstable
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Pracovat pro svého úspěšného a velmi výstředního otce? To se tomuhle introvertovi vůbec nelíbí. Jestli mu ale chce zachránit život i byznys, nemá jinou možnost. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Naměkko (2023) 

Rob Lowe nejspíš hodně toužil potom aby si zahrál se svým synem a tak si k sobě přizvali lidi, kteří mají za sebou takové kousky jako Jmenuji se Earl, nebo Santa Clarita Diet a vznikla tahle oddechovka, která se stylem humoru snaží mířit někam mezi již zmíněného Earla, nebo Parks & Recreation, což se jí daří se střídavou úspěšností. Jako celek nicméně díky sympatickým postavám funguje celkem v pohodě a i když sem se nesmál extra často, rozhodně mě Unstable neurazilo. V rámci pokusů Netlixu o něco jako sitcom jde o kus z té lepší poloviny...60% ()

Série 2 (2024) (S02) 

první série byla sice průměrná, nicméně měla svoje zábavné chvilky a celkově mě víc bavila než nudila. Dvojka to má přesně obráceně. Humor se sice snaží jet na stejné vlně, ale na úrodnou půdu moc často nepadne a i příběh ve kterém lehce vyklidil pozice Rob Lowe je slabší než u jedničky. Zklamání i přesto že sem zázrak opravdu nečekal...40% ()

Reklama

Reklama