Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (319)

imf 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad utlučený jednoduchým zpracováním. Nemám osobně nic proti partě hajzlíků, kteří si jedou na týden zapařit a musím uznat, že režisér a scenárista měli pár svých okamžiků, ale na tři hvězdičky by tu muselo být trochu méně nezodpovězených otázek, o třídu lepší herci a míň divných scén - nemluvím teď jen o posledních dvaceti minutách, které se zvrhnou do akce "musíme ty maníky zabít za každou cenu", ale třeba o "pancakes" scéně, kterou nejsem sto pochopit. Podobných křečí je tu bohužel víc, což v kombinaci s jen velmi průměrným celkem (od kameramana, přes dramaturga až po zmiňované herce) zanechává smutně spálenou příležitost. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Aj po tretom zhliadnutí u mňa tento film dokázal vyvolať zimomriavky aj smiech. Áno, scenár je suchý, ale to v žiadnom prípade nekazí atmosféru (hlavne v nočnej domácnosti). Čo by ste čakali od rozpočtu 1.5 mil.$? Pustiť cez noc, zapnúť sluchátka na vysoký stupeň, ponoriť myseľ do deja. And here we go.. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Hodnocení ze 4.10. 2009) Dostal jsem chuť, si připomenout, tuhle prvotinu, od mistra Rotha a konečně tu  napsat komentář. Na to, jaké měl Cabin Fever nejen finanční problémy, aby se vůbec dostal k divákům, tak můžeme být rádi, že to všechno dopadlo dobře, třeba by se pak ani nedostalo na další Eliho Horory, bůh ví. Každopádně, i na dnešní dobu, je to stále dost dobrý, nechutný krváček, se skvělým castingem, kde nechybí dvě pěkný buchty, vidlácká atmosféra byla dokonalá, sám Eli, si tu střihne vyhulence, scéna, kde si frajerka holí nohy ve vaně, je legendární, slušná Hororová hudba, nevím co bych vytknul. Na tu dobu, kdy to vyšlo ? (bylo mi 11), naprosto perfektní Horor. Viděl jsem to naposledy v roce 2009 a i po té dlouhé době, mě to dneska bavilo. Škoda, že Eli Roth, od roku 2013 stagnuje. (Full HD) ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, který se tváří jako horor, přitom to však horor vůbec není. Asi nikdy jsem neviděl film, ve kterém by se postavy chovaly tak extrémně nelogicky, nesmyslně. Parta studentů si vyjede na chatu do hlubokého lesa, kde postupně chytají jakousi nemoc a chrchlají litry krve. Nakonec se to celé nějak zvrtne, a začnou všichni umírat. Ne na nemoc, ne přispěním nějakého tajemného zla, ale prostě se to vždycky nějak stane, že někdo někoho zabije. Uhozeně, nesmyslně. Není to ani trochu horor, není to ani komedie, i když o to možná autorům šlo. Natočit film po vzoru Petera Jacksona. Jenže, dialogy jsou maximálně ubohé, herci špatní (ok,, to nevadí , a to co se na plátně děje nedává smysl. V některých okamžicích udělal možná chybu střihač (v jednom záběru mrtvoly leží, v následujícím zas ne), ale i bez jeho nedostatků by Cabin fever asi nedával smysl ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezvládnutý pokus o horor, nulová atmosféra, debilní herci, trapný scénář s hromadou nelogičností, vyslovených nesmyslů a příšerných dialogů. Kopíruje snad všechny hororové majstrštyky počínaje Evil Dead a konče Záhadou Blairwitch, ovšem bez jakéhokoliv umu či nápadu. Pár kýblů červené barvy rozhodně nedokáže poděsit a bohužel film nefunguje ani jako hororová parodie ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Film při rozpočtu 1,5 milionu dolarů vydělal 22 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Make-up narušené kůže byl inspirován skutečnou, blíže však nespecifikovanou nemocí, kterou v průběhu natáčení dostal zvukař John Neff. (gjjm)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama