Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Velice, velice silný 4 hvězdy. Perfektní komedie, nezvyklé prostředí, výtečný casting s velmi dobrými hereckými výkony. Co by však člověk čekal od hereček a herců typu Richardsonové, Griffithsové, Leigh Cookové, Harrisové, Rickmana, Hartnetta (překvapivě dobrý), Nighyho, Clarka i dalších. Celkem významnou roli zde má i Heidi Klumová - a vůbec nedopadla špatně. Doopravdy škoda že Richardsonová, Rickman a Clarke už nic dalšího nenatočí. Vřele doporučuji. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Výborný a jak napsal Columbus naprosto nenápadný anglický film. Nečekal jsem od něho moc a byl jsem příjemně překvapen. Líbila se mi hlavně role Joshe Harnetta, který zahrál opět dobře. Celkově měl film nečekaně rychlý spád a děj se nevlekl. To se mi líbí, když je pořád na co se dívat. Smekám před kadeřníky. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě nějakým způsobem zaujal. Nevím zda to bylo tématem - kadeřnická soutěž nebo dějem, který je vtipný, zajímavý, kreativní a zároveň i dojemný. U filmu jsem se zasmála, žasla jsem i jsem si pobrečela. Byla jsem zatraceně ráda, když jsem zjistila, že ve filmu hraje Alan Rickman společně s Natashou Richardson. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie o kadeřnických závodech. Co hlavně oceňuji je origální námět, který sráží nevyrovnaný scénář. Obsazení Alana Rickmana a Joshe Hartnetta byla výborná volba. Překrásnou Rachael Leigh Cook beru jako třešničku na dortu :). Pokud si chcete oddychnout při pohodové komedii, tak tohle je téměř ideální volba........ ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Alan Rickman a Bill Nighy ako úhlavní nepriatelia a kaderníci, to je osť dobrý dôvod sa do tohto pustiť. Pohodová rodinná komédia, zrejme skorej pre ženy, ale aj tak. Nenechajte sa oklamať titulnou fotkou mladého páru. Nie je to romantická gýčovina o deťoch úhlavných nepriateľov a ich boji o lásku. Je to klasická rodinná gýčovina pre všetky ročníky. 4* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama