Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ospalé britské městečko Keighley prožívá přípravy na pořádání letošního ročníku Britského kadeřnického šampionátu. Mladý holič Brian by se rád přihlásil, ale jeho zahořklý otec, zapomenutý kadeřnický mistr a soutěžní přeborník Phill Allen, mu to stále zakazuje. Odmítá se vrátit do světa, který před deseti lety zavinil, že mu žena Shelly utekla s jeho kadeřnickou modelkou Sandrou. Když ale Shelly přichází se zdrcující zprávou o rakovině, Brian už se otce neptá a je své matce ochoten v soutěži pomoci. Navíc tam potká kamarádku z mládí, přepůvabnou Christine, do níž se okamžitě zamiluje (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Takovej milej film kterej ani neurazí, ani nenadchne. Spíš jen tak mírně pobaví, nebo zabaví na jeden z těch dnů, kdy máte neovladatelný pocit samoty. Alan Rickman je třída, a tady mu nahrávají další slušní Američtí i Britští herci. Je to takové jednoduché, ale celkem úsměvné. Když se do toho opře Bill Nighy, tak to je zábavné vždycky. Není to tak úplně pitomé, a taky to nemá vtipy při kterých se vám zvedá žaludek. Což je v dnešní moderní době šokézních komedii vlastně docela úleva. Navíc si to tak trochu rýpe do módy a módních ikon. Docela originální nápad s docela roztomilým zpracováním. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Povedena komedie v ktere se nezapre scenar od autora scenare k filmu Do naha! Je to takova pohodovka na prijemny a klidny vecerni pokoukani. Co se tyce hercu tak prijemne prekvapil Alan Rickman i pro me neprilis znama Natasha Richardson. Heidi Klum zminovat nebudu protoze to neni proste herecka, ale sexy bohyne =) ()

Reklama

KristKrist 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu,navzdory obsazení Alana Rickmana,jsem si myslela,že mě jako film sám o sobě bavit nebude. Pustila jsme si ho s nízkým očekáváním a možná díky tomu jsem byla tak spokojená. Jedná se o obyčejný příjemný příběh o kadeřnické soutěži,kde proti sobě stojí už zmiňovaný Alan Rickman a Bill Nighy..oba hrají velmi dobře. Ani Josh Hartnett se neztratil a i jeho scénky mě bavily. Dojem možná trochu kazí český dabing,který v tomhle filmu není moc dobrý. Jinak se mi film líbil. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

Výborný a jak napsal Columbus naprosto nenápadný anglický film. Nečekal jsem od něho moc a byl jsem příjemně překvapen. Líbila se mi hlavně role Joshe Harnetta, který zahrál opět dobře. Celkově měl film nečekaně rychlý spád a děj se nevlekl. To se mi líbí, když je pořád na co se dívat. Smekám před kadeřníky. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už od prvních minut je vám jasné, jak to všechno dopadne. Ikdyž v tomto případě se nejedná o závažný problém, protože po většinu času se budete bavit. A to především díky skvělému hereckému obsazení, které musím jedině pochválit. Díky krátké stopáži je konec dříve, než se stihnete ostříhat, takže zbyde trochu času pro inspiraci...:-) Co třeba model Sandra? :-) 70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v metropolitním hrabství West Yorkshire a v Londýně. (griph)

Reklama

Reklama