Larry PeerceScénář:
Joyce EliasonKamera:
Peter SteinHrají:
Susan Walters, Dale Midkiff, Linda Miller, Billy Green Bush, Jon Cypher, Elden Henson, Kimberly McArthur, Elizabeth Hoffman, Marshall R. Teague, Greg Webb, Lynn Hamilton, Hugh Gillin, Dorothy Gordon (více)Obsahy(1)
Film Elvis a já byl natočen podle autobiografické knihy Priscilly Beaulieu Presleyové "Můj život s Elvisem". Snímek vypráví nejen o umělecké dráze Elvise Presleyho, ale především o nevšedním životním příběhu muže a ženy. Vypráví o setkání, z kterého se vyvinul hluboký citový vztah, o nádherných chvílích, které spolu prožili, bláznivých zábavách a úspěších. Tyto chvíle však střídaly deprese, výbuchy vzteku, úniky k drogám a vyčerpání. Nezbytnost žít v uměle vytvářeném, pohádkovém světě, často bez vlastní vůle a podle cizích představ. To vše přinášela obrovská sláva krále rock'n'rollu. (Lillyilly)
(více)Recenze (1)
Pekne spravene, aj ked brutal smutne cele. Elvis bol paradne hovado a tuna to dost citit. Dnes by s tymi slagrami neprerazil; bol v spravnom case na spravnom mieste. I ked je cela ta story super schematicka (mily chlapec s gitarkou, baby, prachy, uspech, drogy, konecna), nenecha to cloveka chladnym. Najma jak tyral svoju manzelku; kto zazil domace nasilie, bude sa celkom dost nasierat pri tom. 4* za pekne vykreslene hovado. ()