Reklama

Reklama

V karavanu po Maďarsku

(seriál)
Česko, 2023, 3 h 32 min (Minutáž: 26–27 min)

Scénář:

Kateřina Lhotská

Hrají:

Vica Kerekes (průvodce)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Na cestu se vydá po místech svého dětství a mládí, ale i dosud nepoznaných koutech země, známá herečka Vica Kerekes. V cestovatelském dokumentu divákům přiblíží nejen úchvatné historické památky, ale také místa, kde lze nalézt jedinečné delikatesy nebo na sebe nechat působit léčivé síly termálních pramenů. Stejně jako v životě Maďarů hraje i v tomto případě důležitou roli příroda. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

V Maďarsku jsem minimálně jednou za rok, Budapešť je úžasná a ač se to nezdá, je mnohem větší a historičtější než Praha nebo Vídeň. Balaton perfektní a maďarské jídlo - netřeba popisovat, stačí si alespoň jednou objednat na hotelu snídani a zjistíte, že těžko budete hledat konkurenci ne na východ, ale na západ od nás. ()

moshe 

všechny recenze uživatele

Fakt hezký a zajímavý cestopis, dávám 4 hvězdy, ale ... Vica mluví česky, a to velmi špatně, takže jen tři hvězdy ... nepředpokládám ale, že by to tak chtěla, prostě ji k tomu donutil režisér, producent, nebo někdo a to je špatně, takže ve finále dvě hvězdy a to je škoda, tento dokument by si zasloužil víc, z čehož plyne poučení - Češi, ani Slováci, nejsou tupci a navzájem si rozumí, ostatně ještě možná víc, než polovina z nás, jsme Čechoslováci, tak přestaňme znásilňovat tak, jak byl znásilněn tento dokument ;) ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhlédl jsem pár epizod, ale bohužel více už nedám. Předchozí díly v Karavanu po Česku a po Slovensku mě bavily a i zde jsou krásné záběry, avšak celé to kazí svým komentářem Vica Kerekes. Slovenka maďaraského původu, která zde mluví česky a je extrémně slyšet její slovenský přízvuk a ještě takovou rychlostí, že nemáte šanci jí téměř cokoliv rozumět. Toto je obrovské mínus celého pořadu, za mě měla mluvit slovensky a bylo by to mnohem lepší. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená sexice Vica vyráží skrz svou domonitu do boje s lámanou češtinou, chystajíc se zřejmě na státní maturitu a dostávajíc tak do úst nejtěžší možná slovní spojení, které by dělali problém i rodilým mluvčím. Maďarsko příliš neznám, co se osobní zkušenosti týče, tak jsem se chytal pouze v posledním, Budapešťském díle, jinak pro mne všechno nové věci. Musím říct, že Maďarsko tedy nabízí nejen krásné ženy, ale i krásnou přírodu. Po zkouknutí série bych určitě návštěvu Maďarska zvážil. ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Maďarsko je krásne. Dokument nám ukazuje tie najkrajšie miesta krajiny, historickú kultúru, národné jedlá a to všetko za doprovodu herečky ktorá v krajine vyrastala. Cesta s Vicou Kerekes je príjemná pôsobila na mňa tým najlepším dojmom. Sprévádza nás po jej obľúbených miestach, tlačí klobásy, slaniny, halázsle a guláše do hlavy a popíja vínko. Nepomôžem si ale jej prirodzený sex appeal dodáva tomu šmrnc.  V hereckej scéne patrí medzi herečky , ktoré sa nehrajú na celebrity a takých je málo. Nakoniec kto by rád s ňou necestoval. A to že pletie slovenčinu s češtinou a maďarčinou na to sa môžem vykašlať takéto malichernosti ma absolútne nezaujímajú ako tu poniektorých. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (1)

  • Vica Kerekes jezdí v karavanu Adria Matrix Supreme 670sl 180hp 9at3 slovinského výrobce Adria. (sator)

Reklama

Reklama