Juliette se snaží získat si důvěru zástupce Marnese, když společně odhalují pravdu o nedávných tragédiích. (Apple TV+)

MIMI.kry

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti slaboučké minulé epizodě, kde mechanici a dělňasi nudně makali a byl jasný potlesk nad úspěšně provedenou prací na závěr,  je tahle sic o dost procent méně ceněná epizoda alespoň o něčem. Napínavá, správně atmosferická a teprve nyní mi to pátrání po tajemství sila a záhadných vraždách chytlo. Těším se na další epizodu, snad nezklame. ()

Frajer42

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl, kdyby se neodehrál, tak by nikdo z diváků prakticky o nic nepřišel. K vidění je jen kamarádíčkování se hlavní hrdinky se starochem a spousta flash backů, které minimálně prozatím postrádají v ději nějaké opodstatnění a plní pouze efekt protahování děje. Dojem zachránil až zdařilý závěrečný cliffhanger, které tomuto seriálu skvěle jdou. [65 %] ()

Tom10000

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Vzpomínáme na mládí Juliette, když jí coby jedenáctileté dívce zemřela matka i její bratr. Poté, co musí odnést většinu jejich věcí do recyklační sekce, a kdy je na ní vyvíjena příliš velká zpodpovědnost, rozhodne se opustit otce a přihlásit se do mechanického sektoru. Již třináctiletá dívenka zpočátku nebudí nijak zvlášť velkou důvěru, ale jak víme, brzy se tam dokáže prosadit, a to i přes otcův nesouhlas. Nyní, doby dospělá, musí čelit Juliette podobnému tlaku. Nikdo ji na pozici šerifa nechce. Tedy ne nyní, když byla (s nejvyšší pravděpodobností) otrávena starostka. Její přítel, zástupce šerifky Marnese, se psychicky zhroutí, a začne paranoidně napadat nejrůznější kriminální živly. A to až do chvíle, než proti němu jeden z nich po přepadení jeho domu pozvedne zbraň. Sama Juliette sice nyní přísahá na svoji novou pozici, avšak v politických a soudních kruzích se uvažuje o jejím okamžitém odvolání. Mladou ženu tlačí čas. Musí se co nejrychleji dozvědět, jestli jejího přítele George potkala vražda, či se zabil sám, a jestli mají její vzbouřenecké ambice proti řádu Sila reálný základ (...). 60 procent. Díl plný vzpomínek, jež jsme k pochopení hlavní postavy potřebovaly, avšak též s příliš pomalým dějem. Příště bych uvítal raději zase více akce a napětí. ()

Ronkar

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Episoda je primárně zaměřená na Juliet, její minulost a seznamování s novým prostředím a lidmi coby šerif. Pár věcí v pozadí se hnulo vpřed, takže pocit, že bychom šlapali vodu nemám. Přesto působí epizoda místy pomaleji než přechozí. Ale chápu, že je nutné budovat i pozadí charakterů. V minulosti Julliet toho bude určitě ještě víc. V pohodě, ačkoli mi tu přec jen chyběl nějaký zajímavější moment, ať už v lince mystery nebo emoční. Kvalitu si to ale pořád drží dobrou - hlavně kvůli hercům. ()