Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě daleko horší než pérvní díl, tady se to přesunulo do nějaký léčebny, sice to nemá nějak zvlášť špatnej děj, ale je to nuda, žádný napínavý nebo hororový scény, jen se pořád řeší jak a kde dostat lék, konec taky nic moc a opět mizerný triky, takže nevim co na tomhle díle je lepší než na prvním, že má lepší hodnocení ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S touto kanadskou vlkodlačou horrorovou sériou som sa pred časom zoznámil prostredníctvom tretej časti. Bol to prequel ku prvým dvom dielom, preto som sa v deji ľahko zorientoval. Teraz sa mi do rúk dostala časť s poradovým číslom dva. Takže som zasa o niečo viacej prenikol do príbehu dvoch vlkodlačích sestier Brigitte a Ginger. Tento krát sa dej točí hlavne okolo tmavovlásky Brigitte. Zo všetkých síl sa snaží bojovať proti svojej neodvratnej premene v krvilačnú beštiu. *** ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Pokracovani skoro stejne dobre prvniho dilu. Vlkodlaci "problem" je opet lehce upozaden a prostor dostavaji predevsim vztahy. Scenaristicky je film sice trochu roztristenej, ale nektere postavy jsou napsany genialne. Moc se mi libila mala Ghost, celou dobu clovek netusi, co si o ni myslet. Skvele byla zahrana i jeji babicka (i kdyz byly videt jen oci) a hlavni muzsky "hrdina". Kapitolou samou o sobe je pak samozrejmne sen kazdeho psychologa - masturbacni terapie. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +prostředí, herecké výkony, atmosféra, efekty -druhá polovina filmu, stále slabá hudba.../// Lepší než první díl. Fain je že příběh na sebe navazuje. Nakonec zabránilo dát vyšší hodnocení vyvýjející se děj. Už jsem se těšil jak v léčebně všechny vykosí za to, že jí nepomohli a dohnali jí tak k proměne. No nestalo se, jako horror tedy velice slabé. Ovšem jako pohled do nitra postav je to dost dobré. Každopádně jednou stačilo./// Celkem 55%/// ()

d-corso 

všechny recenze uživatele

Každý určitě zná ono přísloví o pletení biče z jistého objektu... Tento film (opět velmi povedený český distribuční název) by mohl být takřka ukázkovým příkladem pravdivosti této pranostiky-stačí dvě náležitě omšelé budovy, temná a mrazivá noc, nečekané rozuzlení, no a pochopitelně režijní um a překvapení v podobě velmi povedeného horroru s náležitě hustou atmosférou je na světě. Je tu však jedno ale. Tvůrci se do role vlkodlaka rozhodli angažovat jakéhosi plyšového huskyho, kterému značně horkou jehlou přilátli nějaký ten ostřejší zoubek navíc. Ke cti se jim musí jednoznačně přičíst, že si tuto věc zřejmě uvědomovali a s přímými záběry na "monstrum" výrazně šetřili. Nicméně v oněch okamžicích, kdy jsem byl vystaven, abych tak řekl, plnočelné vlkodlačí nahotě, jsem si nemohl nevzpomenout na Temný úplněk. A to není dobrá vizitka. Hodnocení je tím pádem poněkud složité-film o vlkodlacích, jehož nejslabší stránkou je vlkodlak. Takže spíš tři než čtyři. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Aby Tatiana Maslany (Ghost) vypadala ještě více mladě, filmaři ji dali na horní zuby rovnátka. (Stocki)
  • Z trilogie Moje sestra vlkodlak měl tento film nejvyšší rozpočet, který činil 4,8 milionu kanadských dolarů. (ČSFD)

Reklama

Reklama