Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

JoKKeR 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačná srdcovka tohoto léta...minule to byl dva a pul chlapa a rok dřív zas O.C. další senzační serial ze skvělým vyběrem hercu..muj favorit 1. Josh Duhamel,tohohle borce jsem si oblíbil v Transformers je to simpaták každým coulem....Jmenuju především dalsí s řady, dvě kotátka, Vannesu Marcil a Nikki Cox:-D...Molly mi zas strašne připomína sestřenku, no nemužu si pomoct:-D každej díl je skvělej určo bych dal i 5 ale jak vidím zdejší kritiku ..tssss85%Montesito rullez. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Konečně, už jsem snad ani nedoufal. Dočkal jsem se kvalitní podívané, které mě vezme do magického a krásného světa plného peněz , žen a hazardu a to vše v Las Vegas.Tenhle seriál jsem si oblíbil hned po první epizodě a nedočkavě hltal jeden díl za druhým. Líbil se mi ten nápad, že v pozdějších dílech se začínají objevovat i světu známe osobnosti jako je např. Sylvester Stallone, nebo skupina Black Eyed Peas. Co se týče hl. postav, tak nejvíce mi zde sedli hlavně Josh Duhamel v roli chlápka z bezpečnostního oddělní, James Caan v roli ředitele se záhadnou minulostí z CIA, a Vanessa Marcil v roli krásné hostesky. // 100%- ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem nejdříve nevěděl o co se jedná, ale viděl jsem tam Stalloneho jak tam popíjí pivo a tak jsem se o tento film později/seriál začal zajímat více. Není to vůbec špatné, pár dílů je solidních, zbytek průměr, drobná role Stallona jako přítele šéfa kasíná poteší, Předvádí typický výkon alá Rocky, který mu sedí. Na zahnání nudy zcela dostačující.60 ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem si tak nějak už prostě oblíbila a po náročném dni je to rozhodně skvělá oddychovka. Navíc se je rozhodně na co dívat, ať už myslím herecké představitele ne jen těch hlavních rolí, ale i vedlejších či takových, které se v seriálu mihnou jen na pár dílů (Sylvester Stallone apod.), nebo to okouzlující prostředí hotelového kasína v Las Vegas, kde se točí v každé vteřině tolik peněz, kolik já za celý život neuvidím. Jo, tohle mě prostě baví. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 13.2.2009 - réžia českého znenia = DANIEL TůMA + SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.2.2010 - ak ste ťažko pracujúci človek ako ja a po náročnom dni chcete aspoň na 45 minút "vypnúť", je toto tá správna cesta. Krásne ženy, nie úplne blbé zápletky, svižná akcia, nadhľad a občasné inteligentné žmurknutie na skúseného diváka. Vadí mi len nesympatická úvodná zvučka, ktorú asi zostrihali v roku 1991. NICK SLAUGHTER by mal radosť. :-) (5.2.2009) --- Dvojepizóda ÚNOS DELINDY (ktorá je svojráznou variáciou na GRAVE DANGER) a Vianočná epizóda sú zatiaľ absolútne najlepšie. A na úvodnú zvučku som si už v pohode zvykol. (7.6.2009) TECHNICKÁ POZNÁMKA: Idioti z NOVY (16.7.2009) prehodili poradie záverečnej dvojepizódy. Asi preto, že seriál končí otvorene a oni to chceli takto primitívne zamaskovať. Kreténi. (20.7.2009) ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • V Montecitu je přesně 5 230 kamer. (Angie91)
  • Děj se odehrává ve fiktivním kasíně v jižní části stripu jménem Montecito. (Sony1994)
  • V epizodě 4x03 "The Story of Owe" (Jak na dlužníky) je zmíněna společnost Dunder-Mifflin, fiktivní společnost vystupující v seriálu The Office. (Sony1994)

Reklama

Reklama