Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (110)

Kytarka 

všechny recenze uživatele

Líbilo... Nelíbilo... Dohromady nevím. Někdy mi to připadalo jako Nesbovy detektivky, kde si člověk musí kreslit myšlenkové mapy, aby se zorientoval. Někdy mě hlavní hrdinka strašně štvala a někdy mi jí bylo hrozně líto. (Btw. co to je pořád za módu s těmi křivě napíchanými rty?) Dost často mi příběh nedával smysl, 2 a 2 bylo opravdu někdy 5. Dokoukala jsem to za den a půl a ačkoli jsem na konci pustila slzu, myslím, že bych to potřebovala vidět ještě jednou s tím, co teď vím. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Klasická cobenovka která vrší zvrat na zvrat a sype to na diváka takovým tempem že ani nemá čas přemýšlet jestli to celé dává smysl. Osobně mám pro cobenovky celkem slabost a i když Safe bylo lepší a pořád je to spíš jednohubka, která nemá velký potenciál na opakované sledování, bavil sem se velmi dobře celou dobu…70% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Poslední díl to malinko zachránil, protože po 4-5 dílech jsem měl sto chutí to nechat odvážnějším. Krásná hlavní postava, ale jeden nesympatický xicht vedle druhého.... zápletka sice zajímavá, ale bylo vidět, že i tvůrci se snažila diváka zblbnout .. konec se mi líbil, ale jinak velké zklamání. Bere se to šíleně vážně a nemá na to... ()

Mateyf.Iks 

všechny recenze uživatele

Zatim jsem videl jeden dil a muzu teda zatim jen s jistotou rict, ze casting directora by meli vyhodit. Leda by dostal za ukol nevybrat ani jednu sympatickou postavu. Potom udelal super job Dokoukano: I kdyz to bylo plny clishe a nepochopitelnosti, tak si to dokazalo drzet napeti a moji pozornost. Krasnej priklad jak zkurenim posledniho dilu, muzem krasne zkurvit celej serial. Dekuji pekne. Asi jsem na tenhle serial moc malo hloupej :-/ ()

kiros179 

všechny recenze uživatele

Ne, nejde to.  Ač jsem se snažil, opravdu to dokoukat nejde.  Hlavní představitelka padesátikilová supermodelka-barbína-pilotka-MMAranařka, alias "uhni nebo tě složím" velice usilovně soupeří s policistou "jsem věčne v pr*eli-co teď budu dělat-další výpadek, nevadí sednu za volant a někam se pojedu podívat" o pozici nejotravnější postavy, musím říci, že je to opravdu litý boj.  Pachuť vaty a nekonečně prodlužované nudle z nosu se line celou dobu oněch šesti dílů, které jsem byl schopen vydržet.  Vcelku vypovídající pro celý seriál je fakt, že jediný, které tam mohl něco zahrát (ahoj Thorine) je v seriálu v několokasekundových záblescích, někdy urve možná i minutovou stopáž za celý díl.  10% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)

Reklama

Reklama