Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mildred - starší bezstarostná a sebevědomá žena v domácnosti musí najednou čelit opuštěnému životu ve svém prázdném domě. Poznává bolestnou realitu odcizení a zhoršení vztahů se svými dětmi, krutou samotu a beznaděj. Útěchu nachází v přátelství s malým hochem od sousedů, který žije uprostřed hádek spojených s rozvodem jeho rodičů. Vzniká mezi nimi nečekaně pevné pouto porozumění a lásky, jež Mildred ukáže nový smysl života a cestu ke spokojenější a šťastnější budoucnosti... (Intersonic)

(více)

Recenze (7)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ve svém režijním debutu Nick Cassavetes nezapře svého geniálního otce, a to především co se příběhu týče. Vznikl tak snímek o druhém dechu, nových začátcích a chuti do života, na nějž má člověk právo i v důchodovém věku. Cassavetesova matka Gena Rowlands si svoji ráznou babičku zahrála určitě ráda, ale pár Depardieu + Rowlands možná nebyl tím nejšťastněji zvoleným. Tímto snímkem Nick ukázal, že - přes snahu o reminiscence na Johnovo dílo - půjde asi trochu jinou cestou. ()

Reklama

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Dost slaba romanticka komedia, kde nie je nic romanticke a zasmejete sa az od radosti, ze sa to skoncilo. Mama alkoholicka s adekvatnym potetovanym ocinkom, ktory jej da obcas na hubu, az jej hyria oci nebeskymi farbami, syncek - a ten je fakt mily, ktoreho daju na opatrovanie starej susedke, opustenej zijucej mame. No ja neviem, ledva sme to nedopozerali - takto srackovo posobi amicky srot vztahovy. ()

Galerie (17)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama