Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dochází ke slavnostnímu otevření části dálnice, na které nechybí stranická elita. Karolína Suková (Jana Paulová) je jmenovaná zemědělskou tajemnicí. Náměstek ředitele chemičky (Jiří Holý) se snaží zalíbit zeti stranického tajemníka Pláteníka (Jaroslav Moučka) Belšanovi (Petr Svojtka) tím, že mu vychvaluje jeho návrh na restrukturalizaci dopravy. Pláteník se vydá promluvit se synem (Jiří Štěpnička) redaktora místních novin, kterého strana v době čistek potrestala a snaží se mu vysvětlit svá stanoviska. Pláteník  se dostavil na vytýkací pohovor ke krajskému tajemníkovi. (sator)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dochází ke slavnostnímu otevření části dálnice na které nechybí stranická elita.Karolína Suková (Jana Paulová) je jmenovaná zemědělskou tajemnicí. Náměstek ředitele chemičky (Jiří Holý) se snaží zalíbit zeti stranického tajemníka Pláteníka (Jaroslav Moučka) Belšanovi (Petr Svojtka) tím že mu vychvaluje jeho návrh na restrukturalizaci dopravy. Pláteník se vydá promluvit ze synem (Jiří Štěpnička) redaktora místních novin kterého strana v době čistek potrestala a snaží se mu vysvětlit svá stanoviska. Pláteník  se dostavil na vytýkací pohovor ke krajskému tajemníku. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Po hádce Jana Belšana (Petr Svojtka) s Michalou (Jarmila Švehlová) a jejím odchodu se Jan sebere a odejde. Když pak dorazí domů Josef Pláteník (Jaroslav Moučka), tak mu jeho manželka (Jiřina Švorcová) sděluje, že Jan odešel a zanechal dopis, ve kterém uvádí, že už to u nich nemohl udržet. Jenže Jan do bloku napíše stěží dvě slova, takže sotva mohl detailně vylíčit důvody svého odchodu. (Robbi)

Reklama

Reklama